Terematlétikai sikerek

 
Veszprémben rendezték a SPORT XXI. korosztály első újévi versenyét, amely a terematlétikai versenysorozatának első állomása volt. Tatabányáról 6 atlétikai csapat (48 fő) indult a megmérettetésen. (2015.01.26.)

  A tatabányai gyerekek a hangulatos versenyen szoros eredményt értek el legfőbb ellenfelük a székesfehérvári ARAK és a veszprémi VEDAC csapatai ellen.

   Az U-11 korosztályban meggyőző tatabányai siker született, a gyerekek 5 versenyszámból négyet megnyerve nagy fölénnyel nyerték a versenyt. Az U-13 korosztályban egy ponttal lemaradva a második helyezett csapat mögött a harmadik helyez szerezték meg szintén a TSC-Geotech versenyzői.

   Az U-11 első helyezett csapat névsora: Pallos Csaba, Pály Attila, Kiss Lajos Máté, Hegyi Martin, Gottfried Marci, Torma Marci, Hadnagy Eszter, Bansour Romina, A másik két U-11 korosztályú csapat a 6. és a 9. helyen végzett. Az U-13 bronzérmes csapat névsora: Mészáros Zsolt, Misák Dávid, Bondár Barnabás, Virovecz Áron, Dienes Nikolett, Kraut Zsófia, Szegi Vanessza, Molnár Jázmin Az U-13 korosztályban indult további csapataink a 7. és a 11. helyen végzetek. Felkészítő edző: Salamonné Visy Gabriella, Jávorfi Ágnes, Hoffer József, Salamon Zoltán

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió