Diáksport

Jól tanulnak, jól sportolnak

Mintegy 340 fiatal érdemelte ki idén a „Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója” díjat, s közülük 96-an a Földművelésügyi Minisztériumban vették át oklevelüket Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért és Simicskó István sportért felelős államtitkártól. (2015.07.02.)

Tovább

Támogatják a diáksportot

A városháza dísztermében írt alá támogatási megállapodást Michl József polgármester a tatai önkormányzat, valamint Tompa Andor a Komárom-Esztergom megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke nevében. (2015.06.26.)

Tovább

Aranyérmes kőkútisok

A diákolimpiai atlétikai csapat- és egyéni bajnokság országos döntőjét Székesfehérváron rendezték a IV. korcsoportban. A Kőkúti-iskola diákjai néhány nappal korábban bronzérmet szereztek a III. korcsoportban, most egyel feljebb ismét kitettek a magukért a fiúk. (2015.05.17.)

Tovább

Bronzérem a diákolimpiáról

Székesfehérváron rendezték meg az atlétikai diákolimpia országos döntőjét, amelyen a Kőkúti-iskola négy csapattal képviseltette magát. ára a Kőkúti Általános Iskola. A II. és a III. korcsoportosok küzdöttek a helyezésekért, a tataiak kiválóan szerepeltek. (2015.06.12.)

Tovább

A nagy sportágválasztó

Tata adott otthont a nagy sportágválasztó idénynyitójának az edzőtáborban. A kétnapos rendezvénnyel a fiatalok figyelmét hívták fel a sportolás nagyszerűségére. Az eseményt már második alkalommal szervezték meg óriási érdeklődés mellett. (2015.05.17.)

Tovább

Tatai sportágválasztó

Évadnyitóját rendezi Tatán az öt éve országos Nagy Sportágválasztó. A kétnapos rendezvényt az edzőtáborban tartják május 15-16-án. A részletekről sajtótájékoztatón beszéltek a szervezők. (2015.05.08.)

Tovább

Kisbéri diákok a dandárnál

A kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium tanulói látogattak el az MH 25. Klapka György Lövészdandárhoz. A tatai laktanya felkeresése nem egy egyszerű csoportos kirándulás volt, hanem egy komoly felkészülés egyik fontos állomása. (2015.04.17.)

Tovább

„Kapkodd a Lábad” megyei sikerrel

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) 15. alkalommal rendezte meg az I–II. korcsoport részére a „Kapkodd a lábad” sorverseny országos diákolimpia döntőjét a Tatai Edzőtáborban. (2015.04.16.)

Tovább

Nagy siker a Balázs-kupán

Immáron 30. alkalommal tartották meg Győr Megyei Jogú Város szervezésében, rendezésében a nemzetközi BALÁZS KUPA kézilabda torna, melyre közel 100 csapat nevezését regisztrálták. (2015.04.12.)

Tovább

Bunyós érmek diákolimpiáról

Győrben rendezték meg a serdülő és junior korosztály számára az ökölvívó diákolimpiát. A rekord számú mezőnyben 52 klub 312 versenyzője indult a bajnoki cím megszerzéséért. A seregszemlén a Tatabányai Sport Club 13 versenyzője vett részt. (2015.04.12.)

Tovább

Kapkodd a lábad!

A Tatai Edzőtáborban rendezik meg a jubileumi, 15 éves „Kapkodd a lábad” sportprogramot április 10. és 11-én. Az országos diákolimpia döntőjébe jutás a tét. (2015.04.09.)

Tovább

Sport- és hangszerválasztó

Tata Város Önkormányzata, a Tatai Edzőtábor és a Tatai Atlétikai Centrum együttműködésének köszönhetően ismét megtartják a Tatai Nagy Sportágválasztót, egyben a Nagy Tatai Hangszerválasztót. A rendezvény időpontja: 2015. május 15-16. (péntek, szombat), 9-17 óra között. (2015.05.06.)

Tovább

« 2/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió