Tatai Nagy Sportágválasztó

 
A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a Tatai Nagy Sportágválasztó a Tatai Olimpiai Központban, Tata Város Önkormányzata, a Nemzeti Sportközpontok, a Tatai Atlétikai Club és a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda együttműködésének köszönhetően. A 2016. május 13-14-i esemény pénteki napja ismét a pedagóguskísérettel érkező oktatási intézmények csoportjai számára fenntartott nap, a szombat pedig az egyéni látogatóké, családoké. (2016.04.18.)

logo

A pénteki csoportos kilátogatás azért is fontos, mert így azok a gyerekek is megismerhetik a Tatán megtalálható sportolási lehetőségeket, akiknek a szülei esetleg nem orientáltak a sport felé, viszont ezen a rendezvényen az élményszerű sportági kipróbálás lehetősége ezeknek a fiataloknak is nagy eséllyel kedvet csinál a rendszeres mozgáshoz. A szombati, „családi” napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek, és persze az sem kizárt, hogy a szülők is rátalálnak valamely, kedvükre való mozgásformára. 

A Tatai Nagy Sportágválasztón rekordszámú, több mint 30 sportág jelenik meg interaktívan, a látogatók számára díjmentesen kipróbálhatóan. A kitelepülő mozgásformák között ott lesznek a „klasszikus”, nagy hagyományokkal bíró sportágak, mint például az atlétika, a labdarúgás, a birkózás, a kézilabda, a kosárlabda, a röplabda, a vívás, a torna, az evezés, a kajak-kenu, a tenisz, a karate, a lovaglás vagy a teke. De a nem mindennap kipróbálható golf, sportlövészet, jóga, kerékpárlabda, művészi teremkerékpár, ugrókötél, thai-boksz, közelharc, jóga, színpadi tánc, judo, triál, artista sportág szörf nordic walking és a sporthorgászat is megjelenik és szeretne egyre több rajongót és sportággyakorlót toborozni magának.
A színpadon látványos bemutatók adnak további élményeket, a sportolókkal, sportági képviselőkkel készített riportok pedig hasznos információkat a látogatóknak.
A rendezvény péntekin napján a kilátogatók biztosan találkozhatnak dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szóvivőjével.
A szombati napon pontgyűjtő-füzet várja a gyerekeket, melyekkel értékes és hasznos ajándékokat is nyerhetnek.
A szervezők mindenkit várnak szeretettel május 13-14-én a TATAI NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓN!
További információ: www.sportagvalaszto.hu/tata

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió