Nagy siker a Balázs-kupán

 
Immáron 30. alkalommal tartották meg Győr Megyei Jogú Város szervezésében, rendezésében a nemzetközi BALÁZS KUPA kézilabda torna, melyre közel 100 csapat nevezését regisztrálták. (2015.04.12.)

A Tatabányai SC-Dózsa színeit az U-9 korcsoportos csapat képviselte, amely a selejtezők során magabiztosan harcolta ki a döntő bejutást. Nagy várakozás előzte meg a két legjobb csapat végső küzdelmét, hiszen a Magvassy Sportcsarnokban ünnepélyes keretek között zajlott a döntő.

 

Szépszámú szurkolótábora volt a tatabányai lányoknak. Szülők, barátok, hozzátartozók buzdításától volt hangos a sportaréna, és persze a legvégén néhány öröm-könnycsepp is csillogott a büszke szülők szemében, hiszen az eredményhirdetésnél a dobogó legfelső fokára a tatabányai lányokat szólították.

 

A győztesnek járó serleget, az érmeket és az ajándékpólót átvette a csapat, majd különdíjak átadására került sor. A TSC-Dózsa kiváló hálóőre Darmó Réka a legjobb kapus díját kapta.

 

Gyurkovics István, testnevelő-edző: – Büszke vagyok a csapatomra. A lányok a négynapos torna során fegyelmezetten küzdöttek és megérdemelten vehették át a legjobbnak járó díszes serleget.

A győztes csapat tagjai: Darmó Réka,Fodor Lili, Hoffmann Lotti, Jaczkó Lili,Kalmár Zoé, Kiss Csenge, Maller Szabina, Mati Dorottya,Pintér Maja, Pretsner Hanga, Stockbauer Luca,Szlávik Nikoletta,Tordai Laura,Török Violetta, Zábráczki Rebeka. Edző: Gyurkovics István

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió