Úszás

Komáromi úszó lett a legeredményesebb

Június 10-e és 12-e között rendezték meg a 13-14 éves korosztályú szlovákiai úszók országos bajnokságát a párkányi Vadas Élményfürdő 50 méteres medencéjében. A megmérettetésen Szlovákia 50 klubjának legjobb 242 versenyzője vett részt. (2016.06.16)

Tovább

20 érem a tatabányai Gyémánt kupán

A TVSE fiatal úszóinak nem kellett messzire utazniuk, hiszen hazai környezetben, Tatabányán versenyezhettek a Gyémánt Kupán. (2016:06:14)

Tovább

Komáromi győzelmek a Poprádi Díjon

Május 27-e és 29-e között Poprádon rendezték meg a XXI. Poprádi Díj elnevezésű nemzetközi úszóverseny, ahol 52 klub 483 versenyzője vett részt Csehországból, Lengyelországból, Szlovákiából és hazánkból. (2016.06.02)

Tovább

KEM-i Úszóbajnokság első forduló

Május 21-én a Komáromi Úszóklub Sportegyesület rendezte a négy versenyből álló Komárom-Esztergom Megyei Úszóbajnokság első, komáromi fordulóját a Brigetio Gyógyfürdő 50 méteres versenymedencéjében. (2015.05.25)

Tovább

Komáromi úszósikerek a Nemzetközi BVSC Kupán

A Komáromi Úszóklub SE. sportolói május 13-án és 14-én Budapesten, a Nemzetközi BVSC Kupán versenyeztek, ahol összesen hat érmet sikerült kiérdemelniük. (2016.05.17)

Tovább

Komáromnál úszott a nemzet rozmárja

Az összetartozás és a nemzeti összefogás jegyében úszta át Schirilla György a Dunát Komáromnál. A nemzet rozmárja ezzel történelmet írt, hiszen még nem volt olyan, hogy egy városban, de két országban merült volna vízbe. Az országszerte nagy népszerűségnek örvendő sportolót elsőként a Brigetio Gyógyfürdőnél fogadta dr. Molnár Attila polgármester és Turi Bálint alpolgármester. (2016.04.06.)

Tovább

Gerlingeni úszók Tatán

Fiatal gerlingeni úszók vendégeskednek Tatán. A németországi testvérvárosból, a csoportot az edzők mellett elkísérte Erich Gscheidle, a gerlingeni polgármesteri hivatal nyugalmazott vezetője is. (2015.04.07.)

Tovább

Miniszteri elismerés Tátrai Zsuzsának

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Tátrai Zoltánné Zsuzsa, aki több évtizede áldozatos és odaadó munkát végez városunk sportéletében. Ő egyébként többek között a KEM Sportszövetségek Szövetsége úszó szövetségének az elnöke. (2014.12.12.)

Tovább

Tanuszoda a térség diákjaiért

2010 decemberében megvalósult a város régi álma, és átadták rendeltetésének a Kőkúti Általános Iskola mellett épült minden igényt kielégítő kistérségi Tanuszodát. A létesítmény egy sikeres pályázatnak köszönhetően és a tatai önkormányzat jelentős támogatásával valósult meg. (2014.09.20.)

Tovább

Tóátúszás és gyerekkori emlékek

Egy éve alakult meg Tatán a Koros Tóátúszók Köre (KTK). A társaság létrejöttének az volt a célja, hogy az idősebb tagok példát mutassanak, az egészséges életmód nem korhoz kötött, felhívják a figyelmet az Öreg-tó csodálatos környezetére, és nem utolsó sorban a közösségi élet építését is fontosnak tartják, amelyre mai sivár világunkban égetően szükség van. (2014.08.17.)

Tovább

Hetven tatabányai érem

Az idén kilencedik alkalommal megrendezett aaleni nemzetközi úszófesztiválon a Tatabányai Vízmű SE versenyzői is részt vettek. (2013.07.10.)

Tovább

Vízműves éremeső Csongrádon

Tizenhat  arany, tizenegy ezüst és egy bronzérem – így néz ki a hétvégi, csongrádi éremeső, amely a tatabányai Vízmű Sport Egyesület Senior Szakosztályának négy hölgy és két férfi tagjára, valamint a szervátültetett Papp Károlyra hullott az Országos Senior Úszóversenyen. (2013.06.19.)

Tovább

« 2/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió