KEM-i Úszóbajnokság első forduló

 
Május 21-én a Komáromi Úszóklub Sportegyesület rendezte a négy versenyből álló Komárom-Esztergom Megyei Úszóbajnokság első, komáromi fordulóját a Brigetio Gyógyfürdő 50 méteres versenymedencéjében. (2015.05.25)

KEM-i Úszóbajnokság I. forduló, Komárom
Az eseményen a Komárom-Esztergom megyei úszócsapatok 108 úszóval vettek részt Dorogról, Esztergomból, Komáromból és Tatabányáról, a legfiatalabb sportolók tíz a legidősebbek tizenhat évesek voltak, akiknek lehetősége volt pillangó-, hát-, mell- és gyorsúszásban is összemérni tudásukat 50-, 100-, és 200 méteres távokon.

 


A verseny első három helyezettje évfolyamonként érem, a negyediktől hatodik helyezett oklevél díjazásban részesült. A tizenöt éves és idősebb úszók a megye különböző helyszínein egy év alatt megrendezett négy fordulón összegyűjtött pontszámaik alapján versenyeznek a Komárom-Esztergom Megye Úszóbajnoka cím elnyeréséért lány és fiú kategóriában.

 


A csapatok is gyűjtik a pontokat az év folyamán, melynek tétje az első három helyezett csapatnak járó serleg. Az első versenyszakaszban a komáromi úszók összesen 60 érmet érdemeltek ki, ezek közül 22 arany-, 20 ezüst- és 18 bronzérem volt. Jelenleg az éremtáblázat élén a Tatabányai Vízmű Sportegyesület áll 64 éremmel, őket követik a komáromiak, a harmadik helyen a dorogi Új Hullám Sportegyesület áll 43 éremmel, az esztergomi csapat a negyedik helyezett 10 dobogós hellyel.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió