Úszás

Kitekintő

A Vértes Volán Zrt. és a Tatabányai Gyémánt Fürdő közös akciót indít a tanévkezdő általános iskoláknak. Szeptembertől autóbuszos szállítással, fürdőbelépővel kínálnak aktív kikapcsolódási lehetőséget a szolgáltatók. (2012.08.31.)

Tovább

Gyurtáé a második aranyunk

Gyurta Dániel új világcsúccsal nyert a férfi 200 méteres mellúszás döntőjében a londoni olimpián. A magyar úszó a magyar küldöttség második aranyérmét szerezte meg.(2012.07.01.)

Tovább

Zámbó Diána a paralimpián

Tavaly ősszel még csupán tervezgette, s reményt keltő eredményei alapján bizakodott, mára azonban valósággá vált: Zámbó Diána, a tatabányai úszó ott lesz Londonban, pályafutása hatodik paralimpiáján. (2012.07.09.)

Tovább

Szavazzon Diánára!

Egy kiváló tatabányai sportolót, Zámbó Diánát jelölték a K&H paralimpiai kártyaprogramba. Három jelölt van, és csak akkor nyerhet, ha ő kapja a legtöbb szavazatot. Szavazzon Diánára!

Tovább

Szenior úszók találkozója

Tizenötödik alkalommal érkeztek a Szenior Úszó Találkozóra szombaton a tatabányai Gyémánt Fürdő Sportuszodájába azok, akik egykor sportolóként verejtékükkel többször is megtöltötték a medencét. (2011.09.03.)

Tovább

A babák egészségéért

Maderné Kok Zsuzsa (képünkön) Tatán a Kőkúti-iskola tanuszodájában és Tatabányán a Gyémánt fürdőben vezet babaúszás-foglalkozásokat. A babaúszás jótékonyan hat a csecsemők egészséges testi-lelki fejlődésére. (2011.08.22.)

Tovább

Úszás: Sirkó nagy sikere

Az idén, a serdülő korúak országos bajnokságának Hódmezővásárhely adott otthont. Csaknem ötven egyesület négyszáz versenyzője állt rajthoz az alföldi város Gyarmati Dezső nevét viselő uszodájában. (2011.08.02.)

Tovább

Vízműves úszó sikerek

A Tatabányai Vízmű SE úszói a közelmúltban szinte minden korosztályban és minden viadalon derekasan helytálltak. (2011.07.05.)

Tovább

Úszás: Dics Rebeka ezüstérmes

A kecskeméti úszó diákolimpia az országos döntőjében a Tatabányai VSE tehetséges versenyzője, Dics Rebeka ezüstérmet szerzett. (2010.03.11.)

Tovább

Zámbó Diána 19 éve válogatott

 Zámbó Diána 19 éve a válogatott tagja. Úszásban paralimpiai és Európa-bajnoki címmel büszkélkedhet. A csinos hölgy (32 éves) Tatabányán él, ahol megvalósította nagy álmát, és mozgáskorlátozott gyerekeket oktat az úszás „tudományának” elsajátítására. Oly sikeres ténykedése, hogy már négy tanítványát versenyeken is el tudja indítani.

Tovább

Úszás: Három verseny, 14 arany

 A Tatabányai VSE úszói rendre jól szerepelnek az egymást követő versenyeken. Dibusz Kittiék egyre szebb reményekre jogosító eredményeket érnek el. Három viadalon 14 arany-, 15 ezüst- és 6 bronzérmet nyertek a tatabányaiak. (2008.10.26.)

Tovább

« 3/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió