Úszás

Tatabányai úszópalánták sikerei

Régiós Bajnokság Dunaújváros első nap! Jól indult a három napos verseny, egyéni csúcsok, érmek, helyezések születtek! (2020.12.04.)

Tovább

Megőrizték elsőségüket Komárom úszói

Május utolsó hétvégéjén a Brigetio Gyógyfürdő kültéri sportuszodájában rendezték meg a Komárom-Esztergom Megyei Úszóbajnokság harmadik fordulóját. Az eseményt, melyen jelen volt Horváth Gyula korábbi sporttanácsnok is, dr. Molnár Attila polgármester nyitotta meg. A többszáz fős sporteseményt ezúttal is Komáromi Úszóklub SE szervezte. A fiatal sportolók korosztályok szerint valamennyi úszásnemben rajtkőre álltak, összesen 113-an, 10 egyesületből. (2018.05.30)

Tovább

Párkányban csobban a Dunába Schirilla

Március 24-én, szombaton, a párkányi hídlábnál csobban a jéghideg vízbe Schirilla György, hogy a Dunát átúszva Esztergomba érkezzen. (2018.03.19)

Tovább

Csak arany és egy bronz

Október 28-án Szombathelyen mérték fel Komárom úszói az első két hónap edzésmunkájának hatását. A csapat tagjai ugyan fáradtak voltak az őszi alapozástól, de többen beállították fő versenyszámaikban az egyéni legjobb idejüket, illetve született néhány egyéni csúcs is. Végül az éremmérleg 4 arany és egy bronz lett. (2017.11.01)

Tovább

A TVSE a legeredményesebb csapat

Az elmúlt héten rendezték a legfiatalabb úszók részére az Országos Bajnokságot Debrecenben, ahol a TVSE csapata kiválóan szerepelt. A TVSE csapatát négy lány és két fiú képviselte (Virág Réka, Gábor Tímea, Jackl Vivien, Kugli Alíz, Bartha Barnabás és Skoflek Patrik). (2017.07.06)

Tovább

Első helyezett a komáromi úszócsapat

Veszprémben rendezték a Veszprém Megyei Úszósuli Körverseny második fordulóját, ahol a Komáromi Úszóklub SE. az egyesületek közötti versenyben az éremtáblázaton az első helyen végzett 30 érem kiérdemlésével. (2017.03.13)

Tovább

Elkezdődött a szezon a TVSE úszóinál is

Az elmúlt hetekben három versenyen is részt vettek a Tatabányai VSE fiatal úszói, Budapesten, Győrben és Tatabányán is remek eredmények születtek. A győzelmek mellett több kiváló helyezést is elértek az úszópalánták. (2017.03.02)

Tovább

A komáromi úszók 20 érmet nyertek

Százhalombattán, a Szalai János Emlékversenyen 20 érmet érdemeltek ki a legfiatalabb komáromi úszók. A 33 csapatból álló nemzetközi mezőny pontversenyében a Komáromi Úszóklub SE. a 10. helyen végzett. (2017.02.27)

Tovább

12 éves komáromi úszó a Jövő Bajnokai programban

Takács Fábió, a Komáromi Úszóklub SE. 12 éves úszója négy év kitartó edzésmunkával beküzdötte magát a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai elnevezésű tehetség gondozó programjába. Idén a komáromi úszócsapatból három sportoló szerepel a közép-dunántúli elit csapatban: Gálik Krisztián és Máté Eszter, akik már korábban kaptak meghívást a régióvezetőtől, illetve a legújabb tag Takács Fábió. (2017.01.14)

Tovább

Négy tucat úszóérem

Szeptember 10-én Esztergomban rendezték a Komárom-Esztergom Megyei Úszóbajnokság II. fordulóját, ahol a komáromi úszócsapat versenyzői 50 alkalommal értek el dobogós helyezést. (2016.09.14)

Tovább

Úszó érmek a Párkányi Százasokról

A komáromi úszók a nyári országos bajnoksági szezon után hosszú pihenőjüket letöltve először Párkányban versenyeztek augusztus 27-én a Párkányi Százasok elnevezésű nemzetközi versenyen cseh, magyar, olasz, szerb és szlovák úszókkal, ahol összesen kilenc érmet nyertek. (2016.09.04)

Tovább

Esztergomi bronz az I love Balaton 2x átúszáson

Zamárdiban rendezték meg idén az I love Balaton 2x átúszást Zamárdi-Tihany-Zamárdi között, ahol Fonyódi György esztergomi szenior úszó kategóriájában bronzérmet szerzett. (2016.08.14)

Tovább

« 1/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió