Elkezdődött a szezon a TVSE úszóinál is

 
Az elmúlt hetekben három versenyen is részt vettek a Tatabányai VSE fiatal úszói, Budapesten, Győrben és Tatabányán is remek eredmények születtek. A győzelmek mellett több kiváló helyezést is elértek az úszópalánták. (2017.03.02)

Tatabányai győzelmek úszásban

Budapesten rendezték meg az Utánpótlás Kupa I. fordulóját. A Tüske Uszodában a legfiatalabb korosztály versenyzett egymással, a 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben született fiúk és lányok álltak rajtkőre. A TVSE csapatát 2 fiú és 5 lány képviselte. 2008-ban született versenyzőink: Skoflek Patrik, Gábor Tímea, Virág Réka, Jackl Vivien, 2007-ben született versenyzőink: Bartha Barnabás, Bakó Zsófia, Jackl Nikolett. Remek eredmények születtek a versenyen, összesen 6 érmet úsztak össze a fiatalok.

Eredmények:
100 m hátúszás: Skoflek Patrik 7. hely, Jackl Vivien 1. hely, Virág Réka 2. hely, Gábor Tímea 4. hely, Bakó Zsófia 2. hely, Jackl Nikolett 5. hely
200 m vegyes úszás: Skoflek Patrik 5. hely, Jackl Vivien 1. hely, Virág Réka 3. hely, Bakó Zsófia 1. hely, Jackl Nikolett 4. hely.
4 x 50 m MIX gyorsváltó 7. hely, (Skoflek Patrik, Bartha Barnabás, Bakó Zsófia, Jackl Nikolett)

A picit nagyobbak, a 2006 -ban született úszóink Győrben vettek rész az I. SCITEC GYŐR MARATON, ahol csak 1500 m gyorsúszásban mérhették össze erejük a többi egyesület versenyzőivel. A TVSE csapatát 3 úszó képviselte, akik a leghosszabb gyorsúszó számban most indultak először. Nem ijedtek meg ettől a versenyszámtól, aminek három érem lett a jutalma!

Eredmények:
Kriszt Lilla 1. hely, Vicze Zsombor 2. hely, Egri Szilárd 3. hely

Az elmúlt hét végén Tatabányán, hazai medencében versenyeztek a fiatal úszók a Komárom-Esztergom Megyei Körverseny I. fordulóján. A négy fordulós viadalon a négy megyei úszóklub vesz rész: Komáromi Úszó Klub, Esztergomi Úszó Klub, Dorogi Új Hullám SE és a Tatabányai Vízmű SE. csapata. Ezen a versenyen a legfiatalabb korosztály, a 2010-ben született fiúk és lányok is rajtkőre állhattak.

A TVSE csapata jól vette az első akadályt, hiszen összesen 48 érmet (20 arany, 17 ezüst és 11 bronzérem) gyűjtöttek össze a különböző korosztályokban és versenyszámokban.
A következő megmérettetés Kecskeméten lesz március 12-én.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió