Gerlingeni úszók Tatán

 
Fiatal gerlingeni úszók vendégeskednek Tatán. A németországi testvérvárosból, a csoportot az edzők mellett elkísérte Erich Gscheidle, a gerlingeni polgármesteri hivatal nyugalmazott vezetője is. (2015.04.07.)

A német vendégek a városházára is ellátogattak, ahol a tatai sportéletről kaptak információt. A tizennyolc fős delegációt Michl József polgármester, Horváthy Lóránt, a pénzügyi bizottság elnöke (a megyei sportszövetségek szövetsége elnöke), Osgyáni Zsuzsanna nemzetközi referens, Schäfferné Czirok Vera ifjúsági és sportreferens, Schmidtmayer Csaba, a Kuny Domokos Múzeum munkatársa, valamint Szélvári Renáta tolmács fogadta. A gyerekek egyhetes edzőtáborba érkeztek Tatára.

 

A programot szervezte és a diákokat elkísérte Erich Gscheidle, a gerlingeni polgármesteri hivatal nyugalmazott vezetője is, aki másfél éve Tatán vette át a Magyar Érdemrend Tiszti Keresztjét. Német vendégeink a tatai úszó fiatalokkal találkoztak, játékos versenyeken vettek részt. A tataiak meghívást kaptak szeptemberre, a gerlingeni uszoda 40 éves évfordulóján rendezendő ünnepségre.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió