Hetven tatabányai érem

 
Az idén kilencedik alkalommal megrendezett aaleni nemzetközi úszófesztiválon a Tatabányai Vízmű SE versenyzői is részt vettek. (2013.07.10.)

Az idén kilencedik alkalommal megrendezett aaleni nemzetközi úszófesztiválon a Tatabányai Vízmű SE versenyzői is részt vettek. (2013.07.10.)

 

A hosszú, több mint 750 kilométeres utazásra a tatabányai úszók már hetedszer vállalkoztak. Több mint húszan vágtak neki az útnak. Az elmúlt évekhez hasonlóan az időjárás nem fogadta kegyeibe a nyitott uszodában rendezett viadalt, szakadó eső várta a négy nemzet – német, lengyel, belga, magyar – 32 csapatát.

Aztán elvonultak a viharfelhők, napsütésben, jó hangulatban telt a verseny további szakasza.
A TVSE úszóit nem zavarta meg a hosszú buszozás, sem a rossz idő. Így minden rajthoz állásuknál érmes vagy pontszerző helyen végeztek. A hetven éremből, amit szereztek 36 arany-, 18 ezüst- és 16 bronzérem volt. A tatabányai delegációt már most meghívták a jövőre rendezendő jubileumi – tizedik – úszófesztiválra.

A Tatabányai VSE úszócsapatának tagjai: Sirkó Bálint, Deák Máté, Kátai Krisztián, Csurgó Benjamin, Fidrich Vince, Tihany Tamás, Kucsera Bendegúz, Sirkó Luca, Forbauer Dorina, Hargitai Dorka, Jünger Lilla, Schmölcz Sára, Barlea Johanna, Kailbach Kitti, Kailbach Noémi, Csurgó Lola, Kugli Dorka, Kuklis Nóra, Bábics Virág.

(kemma)
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió