Sporttánc

Tündéri picinyek nagy sikere

A Magyary Művelődési Központban nagy sikerű mikulás ünnepséget tartottak, amelyen sok szép gyermekelőadást láthattak az érdeklődők. Nagy tapssal jutalmazták a Fitt Ovi fellépését, amely ének keretében mutatta be tánctudását. (2014.12.15.)

Tovább

Remek tornádós eredmények

A Tornádó Hungary Akrobatikus Rock And Roll Egyesület tatai és baji csoportját tavaszi éremeső gazdagította. (2014.04.17.)

Tovább

Tatán járt a világhírű Gina Grant

Gina Grant a zumba világának második számú embere, történetesen a zumba fitness megalkotójának, Beto Pereznek a jobbkeze. A négy gyerekes családanya volt az, aki megalkotta a kimondottan gyermekeknek szóló zumbatomicot. 2012.12.09.)

Tovább

Sportos táncot tanultak

A Komárom-Esztergom Megyei Értelmi Sérültek és Segítők Egyesülete (ÉFOÉSZ) háromnapos kulturális találkozójának az Esély Alapítvány tatai ifjúsági tábora adott otthont. A nagyszerű hangulatú, pörgős rendezvényt pályázaton elnyert összegből tartották meg. (2012.06.25,)

Tovább

Táncos tehetségkutató

A Tatai Aréna Sportegyesület Modern és Divattánc szakosztálya, valamint a Zumba csoport közösen megrendezi első tehetségkutató táncversenyét december 3-án 10 órai kezdettel, a tatai Magyary Zoltán Művelődési ház színház termében. (2011.11.03.)

Tovább

Fesztiválos arénások

 A Tatai Aréna Sportegyesület Modern és divattánc szakosztálya a hétvégén 3 napon keresztül, közel hatszáz táncossal 6 órányi műsorral szórakoztatta a Víz-, Zene, Virágfesztivál közönségét. (2011.06.26.)

Tovább

Zumbaparti Tatán és Tatabányán

A Tatai Aréna SE Modern és divattánc szakosztályához társult Zumba csoport, és annak három instruktora aktív szerepet vállalt e mozgás stílus népszerűsítésében. Június 25-én a Tatai Víz, zene, virág fesztiválon kb. 500 fős táncos felvonuláson 200 zumbás szórakoztatja majd a közönséget.  (2011.06.16.)

Tovább

Arénások Tatabányán

A Tatai Aréna Sport Egyesület Ökölvívó szakosztálya már több hónapja működtet Tatabányán kihelyezett klubot. Most a judo és brazil jiu jitsu szakosztály is elkezdte működését a szomszédos városban. (2010.02,01.)

Tovább

Nagy tatai sikerek a tánc vb-n

A Tatai Aréna Sport Egyesület Modern és Divattánc szakosztály profi táncosai nagy sikereket értek el a lengyelországi Lódzban a világbajnokságon. Két arany- és négy ezüstéremmel térhettek haza az arénások.  

Tovább

Arénások táncsikerei

 Veszprémben rendezték a világbajnokságra kvalifikációt nyújtó magyar bajnokságot, amelyen kiválóan szerepeltek a Tatai Aréna SE versenyzői. (2010.05.01.)

Tovább

Táncosok a tatai eseményeken

  Az Aréna Sportcentrum kivette a részét az augusztus 1-2-ei tatai rendezvényeken. A tatai lakosság több helyszínen is találkozhatott a sportcentrum kiváló táncosaival.(2009.08.08.)

Tovább

Vanessza és Norbert világbajnok

 A Tatai Aréna Sport Egyesület táncosai folytatták nagyszerű sikersorozatukat. A Tatabányán megrendezett magyar bajnokság és a veszprémi Hungarien Open Nemzetközi nyílt verseny sikere után az IFMD által megrendezett világbajnokságon is bizonyítottak a TASE táncosai. (2009.05.10.)

Tovább

« 2/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió