Arénások táncsikerei

 
 Veszprémben rendezték a világbajnokságra kvalifikációt nyújtó magyar bajnokságot, amelyen kiválóan szerepeltek a Tatai Aréna SE versenyzői. (2010.05.01.)
Öten utazhatnak a világbajnokságra
 
   Veszprémben rendezték a világbajnokságra kvalifikációt nyújtó magyar bajnokságot, amelyen kiválóan szerepeltek a Tatai Aréna SE versenyzői. (2010.05.01.)
 
Veszprém adott otthont az  országos bajnokság tánc döntőjének, amely egyben  kvalifikációs megmérettetés volt a közelgő világbajnokságra. A Tatai Aréna Sport Egyesület táncosai valamennyien  dobogós helyen végeztek.
  A Tatai Aréna SE kiválóságai elkápráztatták a nemzetközi szaktekintélyekből (táncosokból) álló zsűrit. Szalai Vanessza hip-hop, Balázs Dávid hip-hop és break, Boros Norbert electic boogie valamint free show kategóriában szerzett jogot a vb-n indulásra. Lazányi Mónika funky műfajban, továbbá Cardos Tucián free show kategóriában jeleskedett. Ők is utazhat a világbajnokságra.
  A tataiak nagy megmérettetés előtt állnak, hiszen a május 20-24-ig a lengyelországi Lódz városában tartandó négynapos világbajnokságon 2000 táncos mutatja be tudását a különböző kategóriákban. Tavaly Szerbia adott otthont a világbajnokságnak, amelyen Szalai Vanessza és Boros Norbert aranyérmet szerzett. Szalai Béla, az egyesület elnöke reméli, hogy most is hasonló sikerekkel térhetnek haza a kiváló tatai táncosok.
 Pécsváradi Andrea
 
Lazányi Mónika, Balázs Dávid és Szalai Vanessza már a vb-re hangolhat
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió