Táncosok a tatai eseményeken

 
  Az Aréna Sportcentrum kivette a részét az augusztus 1-2-ei tatai rendezvényeken. A tatai lakosság több helyszínen is találkozhatott a sportcentrum kiváló táncosaival.(2009.08.08.)
Az Aréna Sportcentrum kivette a részét az augusztus 1-2-ei tatai rendezvényeken. A tatai lakosság több helyszínen is találkozhatott a sportcentrum kiváló táncosaival.(2009.08.08.)
A rendezvénysorozat első állomása a Tatán először megrendezett amatőr bokszmérkőzés, ahol 12 páros mérte össze öklözési tudományát. Nagyon sok boksz rajongó gyűlt össze az Arénában, hogy szurkolhassanak a bátor fiataloknak.
A mozgalmas mérkőzések sok látványossággal szolgáltak a nézőknek, melyeket Flórián Béla 2 nemzetközi licenszel rendelkező bokszbíró vezetett le. Ő egyébként a Tatai Aréna Sport Egyesület Ökölvívó szakosztályának vezetője, aki arra bíztatja a fiatalokat, hogy ismerjék meg a nem kis népszerűségnek örvendő sportágat. Meglévő sportolói nagyon jól szerepeltek a mérkőzéseken, méltán lehet büszke rájuk a szakosztály vezető.
Szalai Béla, az Egyesület elnöke elmondta, hogy jó érzéssel töltötte el az a látvány, hogy városunkban is sok sportszerető ember van, és igen is megmozdulnak ha sportrendezvényről van szó. A látottak és hallottak alapján egy hosszútávú, eredményes és tartalmas közös munka áll elöttünk, melyet nem kevés energia befektetésével valósítunk meg a szakosztály vezetőkkel együtt.
 Ezt követte a Tatai tóparton a Pikantóban megrendezett LET-SHOW (lecsó) fesztivál. A Sportcentrum aerobic edzője, Lazányi Mónika reggel megtornáztatta a fesztivál résztvevőit, hogy átmozgatottan tudjanak nekiállni a jobbnál jobb lecsó csodáknak !
Délután, amikor már mindenki elfogyasztotta a remekeket, az Aréna profi táncosai szórakoztatták a közönséget egy rendkívül látványos show-val.
 Ezt követte a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő Minimaraton futóverseny, ahol az eredmény hirdetése előtt léptek színpadra a fáradhatatlan táncoslábú fiatalok. Szalai Vanessza, Lazányi Mónika, Németh Mercédesz,  Boros Norbert, Balogh Róbert, Karvaly Róbert és Polgárfi Mihály. Több féle táncstílust vonultattak fel a többszörös országos, európa illetve vilábajnok táncosok.
 A vasárnapi porcinkula volt az igazi kibontakozása a táncosoknak, ahol egy 90 perces fergeteges tánc show-val mutatkozott be a népes táncosokból álló csapat.
A műsorban szerepeltek társastáncosok, akik az előkelő bécsi keringővel nyitották meg a műsort. Őket követték a majorettek.  Az oroszlányi Mazsik a tatai csapat előfutáraként mutatkoztak be, hiszen hamarosan indul a tatai képzés három korosztály részére, akik majdan méltán képviselik a városi rendezvényeken adott esetben a versenyeken Tatát.
A majorettek után Klinger Hajnal és Szalai Vanessza salsát mutatott be, majd a hastáncosokat láthatukk a színpadon. Mind a salsát, mind a hastáncot a Sportcentrum tánciskolája képezte ki, akik már nem kevés rendezvényen képviselték az Arénát. A hastánc után Szalai Vanessza tanítványai szórakoztatták a közönséget, ahol egy kis csoportos koreográfiát láthattunk, utána pedig egy duót . Toma Gerda és Takács Petra már első versenyükön túl vannak, ami nem kevesebb mint nemzetközi aranyérmes helyezést hozott részükre !
A duót a finálé követte, melyet a már jól ismert profi csapat adta elő egy táncpárbaj formájába öntve.
Mozgalmas és látványos show-t végignézve méltán lehet büszke Szalai Béla a Tánciskola táncosaira, akik évről évre többen vannak és mind nagyobb sikereket érnek el. November 7-én Tatán kerül megrendezésre a Hungaryen Open őszi Nemzetközi táncverseny, melyet az Egyesület Modern és Divattánc szakosztálya rendez meg. Nem kevesebb mint 1000 táncos mutatja majd be tudományát. A rendezőség mindenkit vár nagy szeretettel.
 Az egyre népesebb sportcentrum oroszlánrészt vállalt Tata sportéletében. Folyamatosan bővülő sportágakkal teszik lehetővé a lakosság részére a kellemes mozgási lehetőségeket, hobby és versenyzési szinten egyaránt. Szalai Béla elmondta, hogy hamarosan új szakosztályok alakulnak, amelyek még szélesebb skálán engednek választani a sport egyébként sem kevés lehetőségei közül.
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió