Sporttánc

Ezüstéremmel tértek haza a KVSE fit-kidesei

Március 24-én Cegléden rendeztek fit-kid dance A kategóriás országos versenyt. Városunkat a KVSE fit-kides lányai közül 11 versenyző képviselte és mérte össze tudását az ország különböző pontjáról érkezett gyerekekkel. (2018.03.25)

Tovább

Második lett a Kolibri az EB-n

A nagyszerű piliscsévi csapatban hat kesztölci lány is táncol. Most a budapesti Látványtánc EB-n második helyezést értek el. Az EB-n két korosztály indult, és mindkettő második helyezett lett. (2017.07.11)

Tovább

Éremesővel tértek haza a KVSE fit-kidesei

Október 9-én Mogyoródon tartották az idei év utolsó fit-kid dance versenyét, ahol a komáromi csapat képviseltette magát a  legtöbb versenyzővel, egyéniben és csapatban egyaránt. A legfiatalabb versenyző 7, míg a legidősebb 18 éves volt. A komáromi csapat valamennyi korcsoportban szerepelt. (2016.10.17.)

Tovább

Irigylésre méltó táncosok

A Kőkúti-iskolában működik egy irigylésre méltó civil szervezet, szinte családi közösség, a Tánci tánciskola, amelynek vezetője és tanára Erdélyi Krisztián. A fővárosból jár le oktatni Tatára, voltaképpen már 16 éve tart a vizek városában táncórákat. (2015.10.21.)

Tovább

Baráti tánciskola

A Kőkúti-iskolában működik egy irigylésre méltó civil szervezet, szinte családi közösség, a Tánci tánciskola, amelynek vezetője és tanára Erdélyi Krisztián. (2015.10.02.)

Tovább

Várja a Primavera

A Primavera táncklub húsz éve működő gyermekcsoportjaiba és felnőtt tanfolyamaira is várja az érdeklődőket. Az órákat diplomás művésztanárok és az artistaképző tanára tartja. (2015.10.01.)

Tovább

Táncosaink Rajna-Pfalzban

A Rajna-pfalzi Sportszövetség és a KEMSZÖSZ között régóta fennálló szoros partnerkapcsolatnak köszönhetően idén elsőként vehettek részt, a tatabányai Népház Show Formációs Táncegyesület tagjai az Erasmus+ Fiatalok Lendületben Programban. (2015.09.21.)

Tovább

Varázslatos jubileum

Fennállásának 20. évfordulóján jubileumi gálaműsorral kedveskedett az érdeklődőknek a tatai Primavera Táncklub. A Magyary Zoltán Művelődési Központban telt ház várta a tánc és a művészet szerelmeseit. (2015.06.25.)

Tovább

Ünnepel a Primavera

Tánc és Musical Varázs elnevezéssel június 13-án 15 órától jubileumi gálát tart az idén 20 éves Primavera Táncklub. Az esemény helyszíne a Magyary Zoltán Művelődési Központ. (2015.06.04.)

Tovább

Újabb Primavera elismerések

Ismét nívós versenyen vett részt a tatai Primavera tánccsoport három korcsoportja. A gyerekek sok energiát fektettek az elmúlt hetekben a megmérettetésre való felkészülésre. A sok munka meghozta a gyümölcsét. (2015.03.30.)

Tovább

Remeklő tornádósok

A tatai Tornádó Hungary Akrobatikus Rock And Roll Sporttánc-egyesület ismét rangos versenyen vett részt, amelyről nagyszerű eredményekkel tértek haza. (2015.03.12.)

Tovább

Jubilál a Primavera táncklub

A Primavera táncklub apró növendékei nemrégiben nagy sikert arattak egy városi ünnepségen. A táncegyüttes minden korosztálya az alkalomhoz illő műsort adott elő. A közönség mind a balett, mind a modern tánc világából láthatott jeleneteket. (2015.01.23.)

Tovább

« 1/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió