Remeklő tornádósok

 
A tatai Tornádó Hungary Akrobatikus Rock And Roll Sporttánc-egyesület ismét rangos versenyen vett részt, amelyről nagyszerű eredményekkel tértek haza. (2015.03.12.)

 

Veszprémben, a 4. alkalommal megrendezett nemzetközi Connector táncfesztiválon a zsűri 360 koreográfiát pontozott a két nap alatt. Magyarország 41 településéről és az ország határain túlról, többek között Szerbiából, Szlovákiából, Horvátországból és Csehországból is jöttek versenyzők. A díszvendég Indiából érkezett Pritika Kalra személyében, aki az indiai táncokkal ismertette meg a közönséget.

 

A tatai fiatalok alaposan kitettek magukért. Mini akrobatikus rock and roll kategóriában a Goján Fanni, Fuchs Linda, Nagy Fruzsina trió az első helyen végzett. Ebben a korcsoportban 4-6 éves korig nevezhettek a táncosok. Felnőtt akrobatikus rock and roll kategóriában a Horváth Nikoletta, Nagy Fanni, Selmeci Zsófia, Orbán Zsófia, Boros Barbara, Farkas Dorina összetételű tatai csapat az igen értékes negyedik helyet szerezte meg.

 

Gojánné Kun Andrea, a tataiak trénere elmondta, a rendezvény fő célja volt, hogy lehetőséget biztosítson a különböző stílusok képviselőinek egy verseny keretein belül. Nagyon elégedett volt tanítványaival, akik roppant erős mezőnyben értek el szép sikereket.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió