Varázslatos jubileum

 
Fennállásának 20. évfordulóján jubileumi gálaműsorral kedveskedett az érdeklődőknek a tatai Primavera Táncklub. A Magyary Zoltán Művelődési Központban telt ház várta a tánc és a művészet szerelmeseit. (2015.06.25.)

A Tánc és Musical Varázs elnevezésű előadás várakozáson felül sikerült, szép elismerést aratott. A meghívott vendégek: Ladinek Judit, Molnár László (Madách Színház művészei), Szmatana Andrea és Kózol Fruzsina (magánénekesek) nagyban hozzájárultak a tánccsoport gyermekeinek nagy sikeréhez. Részt vettek még az eseményen a fővárosi Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Iskola profi táncosai.

A primaverások mind a hat csoportja több koreográfiát is bemutatott, miközben a művészek gyönyörű hangjukkal varázsolták el a közönséget. Az ének, a tánc, a profi művészek és a gyerekek együttes munkája páratlan eleganciával töltötte meg a színháztermet.

 A klub vezetése megköszönte az éves munkát a tánccsoport vezetőjének és koreográfusának, Villámné Kun Veronikának. A gyerekeket Szoboszlay Csilla, Bobák Ildikó, Gubó Kata, Tenki Tamás és Kajtár Maya kiválóan készítette fel a jubileumi eseményre. A nagy sikerre való tekintettel a Tánc és Musical Varázs jövőre folytatódik.

A táncklub vezetése ezúton is köszöni a Fornetti, Lampion Dekor, Güntner Tata Kft, Császári Pékség, Hornyák Brigitta virágkötőnek és a támogató családoknak, hogy a gála műsorához és az azt követő állófogadáshoz hozzájárultak.

   

                                                                                                                            Péntek

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió