Remek tornádós eredmények

 
A Tornádó Hungary Akrobatikus Rock And Roll Egyesület tatai és baji csoportját tavaszi éremeső gazdagította. (2014.04.17.)

A Tornádó Hungary Akrobatikus Rock And Roll Egyesület tatai és baji csoportját tavaszi éremeső gazdagította. (2014.04.17.)

 


Ismét szép sikereket értek el a tatai és baji tornádósok. Veszprémben, a nívós nemzetközi mezőnyben aranyérmes lett a tatai felnőtt kisformációs alakulat, a Balog Gabriella, Kujbus Melinda-Tóth Luca-Visloczki Vivien, Gojánné Kun Andrea összetételű csapat.

Nem sokkal később következett Berhidán a magyar bajnokság, amelyen a tatai felnőtt kisformációs csoport bronzérmet szerzett. A siker letéteményesi: Balog Gabriella, Kujbus Melinda, Tóth Luca, Visloczki Vivien, Gojánné Kun Andrea.

Nem sokat pihenhettek a tornádósok, jött Budaörsön a Kick Dance akrobatikus rock and roll verseny, amelyen a baji csoport jeleskedett, és 3. helyen végzett a Children kategóriában. Vörös Hannát, Kocsis Mercédeszt, Árvai Esztert és Benczek Lucát dicséri a szép siker.

Junior kategóriában második helyen végzett a tatai gárda Children C-kategóriában, amelynek tagja volt Valuska Florina, Schmidt Dorina, Füstös Zsófia és Punk Laura.

A serdülő korcsoportban is nagy tatai siker született, a fiatalok (Gyalogos Veronika, Surapka Hanna, Bősze Fanni, Puleo Desirée) aranyérmesek lettek.

És még egy első helyezés dukált kisformációban a tataiaknak a junior kategóriában.  Paál Georgina, Láncz Anita, Neumayer Kitti és Traskó Kitti állhatott a dobogó legfelső fokára.

– Tánccsoportunkat Komárom-Esztergom Megyében 2002-ben hoztuk létre. Kezdetben mintegy húszan jöttek el hozzánk, ma már több mint százan vagyunk. Az akrobatikus rock and roll egyszerre igényel nagyon komoly állóképességet, dinamikát, erőt és lazaságot. Nagyon dinamikus tánc fejleszti az állóképességet, a ritmusérzéket, ezért előképzettséget nem igényel, viszont kitartást annál inkább – ismertette Gojánné Kun Andrea szakirányú diplomával rendelkező vezetőedző, aki aktív versenyzőként is részt vesz a nagy megmérettetéseken.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió