Sportegészségügy

Járványhelyzet: Zárt kapus mérkőzések

November 11-től a sportmérkőzéseket zárt kapuk mögött kell megtartani. Szabadtéren az egyéni sport megengedett, de az amatőr csapatsportok tilosak. A szabadidős létesítményeket, fitnesz termeket, fedett uszodákat, múzeumokat, színházakat, állatkerteket zárva kell tartani. (2020.11.10.)  

Tovább

Futással a jövőnkért

Levegőt! Ez a szlogenje annak 7 napon és 700 kilométeren át tartó futásnak, amelyet a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja szervezett. (2015.11.19.)

Tovább

Példaértékű a K&H CSR

Budapest, 2015. október 8. – Immár a harmadik egymást követő évben részesült CSR Best Practice elismerésben a K&H Csoport. A Magyar PR Szövetség ezúttal a K&H a hátrányos helyzetűekért programot méltatta a kitüntetéssel. (2015.10.11.)

Tovább

2 évesek a mesedoktorok

2 évvel ezelőtt, 2013 augusztusában indult útjára a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program. Az azóta eltelt időszakban összesen 9700 alkalommal olvastak gyógyító meséket a kórházi falak között a program keretein belül. (2015.08.17.)

Tovább

Új gyermekgyógyítási eszközök

10 kórház és 3 mentőállomás, köztük a tatabányai Szent Borbála Kórház is részesült a K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program országos pályázatának összesen 20 millió forint értékű támogatásában. (2015.07.19.)

Tovább

Mi motiválja a gyermekorvosokat?

Július 1. a magyar egészségügy napja. A K&H gyógyvarázs a jeles nap alkalmából sorra veszi a magyar gyermekegészségügy legfontosabb adatait, és azt, mi motiválja legjobban a gyermekek ellátásában dolgozó orvosokat, ápolókat. (2015.07.02.)

Tovább

Tízezren a mellrák ellen

Több ezer fős rózsaszín tömeg vonult Budapest belvárosában az AVON mellrákellenes sétáján. Az ismert előadóművészek, énekesek, műsorvezetők, sportolók által vezetett menet az odafigyelésre, az önvizsgálat és a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen a mellrák a nőket sújtó leggyakoribb daganatos megbetegedés, amely évente 2,5 ezer életet követel hazánkban. (2015.06.06.)

Tovább

Mit tegyünk a görcsök ellen?

A nyugat-európai emberek mintegy negyven százaléka szenved az időnkénti lábszárgörcsöktől, különösen a sportolók, a terhes nők és az idős emberek. A fájdalmas izomösszeugrás gyakran este jelentkezik, amikor nem hagyja aludni sem az embert. Mit lehet ilyenkor tenni? (2015.04.27.)

Tovább

Tornateremben töltik életüket

Magyarországon, a 18 éven aluli korosztály szegénységi mutatói a legrosszabbak. A leghátrányosabb helyzetű kistérségekben élő gyermekek második otthonát sokszor az iskola, játszóterüket pedig a tornaterem jelenti. (2015.04.16.)

Tovább

Az egészségért Kocson

Óvjuk egészségünket, védjük a természetet elnevezéssel Egészség Világnapi és Földnapi rendezvényt tartanak Kocson április 11-én 14-től 19 óráig. (2015.04.10.)

Tovább

K&H gyógyvarázs pályázat

12. alkalommal kaphatnak új eszközöket a gyermek-egészségügyi intézmények. Az Egészség Világnapján 12. alkalommal hirdeti meg a K&H Csoport gyermek-egészségügyi pályázatát, amelyen kórházak, rendelők, mentőállomások igényelhetnek a gyermekek gyorsabb és hatékonyabb ellátásához szükséges berendezéseket és műszereket. (2015.04.08.)

Tovább

Legyen más a szenvedélyed!

A szabadidő tartalmas eltöltésére, a droghasználat ellen hívja fel a figyelmet a „Legyen más a szenvedélyed” elnevezésű road-show. Az unió által támogatott projekt részeként az ország több városában arra hívják fel a figyelmet, hogy droghasználat nélkül is meg lehet találni a mindennapi élet örömeit, a káros szenvedélyekre jó alternatíva a tudomány, a sport és a művészet. (2014.09.15.)

Tovább

« 1/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió