Kajak-kenu

16. Mikoviny Sámuel-emléktúra

Tatától Dunaalmásig eveztek a különféle vízi járgányok, többek között kajakok, kenuk, csónakok és tutajok. Az indulás előtt a négyszázharminc bátor evezőst és a majdnem még egyszer ennyi nézelődőt többen is köszöntötték. (2011.10.03.)

Tovább

Sárkányhajósok Tatán

Minden adva volt az ideális sárkányhajó versenyhez. Az Öreg-tó tükörsima vízfelülete, a szeptemberben szokatlan nagy kánikula, és persze a lényeg, hogy szép számban neveztek csapatok a viadalra. A reggeltől kora estig tartó, izgalmakkal teli versenyt sok érdeklődő tekintette meg. (2011.09.07.)

Tovább

Másfél lapáttal bronzérem

Ismét kitettek magukért a Tatai Hódy SE kajak-kenusai a Győrben rendezett maraton magyar bajnokságon. A több dobogós és pontszerző helyezés mellett egy szenzációs teljesítmény is a tataiak nevéhez fűződik. (2011.06.07.)

Tovább

III. Jég-Zene-Jégvirág Fesztivál

A Jég-Zene-Jégvirág Fesztivált harmadik alkalommal rendezik meg Tatán február 5-én az időjárásnak megfelelően. A részletek a továbbiakban. (2011.02.02.)

Tovább

Kajak-kenu: Jól halad a HódySport

 A Tatai HódySport Egyesületről úgy tudják a helyiek, hogy csak a kajak-kenusok fellegvára., holott több más sikeres szakosztállyal is rendelkezik az egyre jobban izmosodó klub. A városi  utánpótlás nevelés, az élsport, a szenior-, és a tömegsport mellett ma már a labdarúgásban is komoly szerepet vállalnak. (2010.08.26.)

Tovább

Kajak-kenu: Hat aranyérem az ob-ről

 A hosszúra nyúlt felkészülési időszakot követően komoly sikereket értek el a tatai kajakosok Velence-Sukorón a 2010. évi gyermek, kölyök és serdülő magyar bajnokságon, amely egyben Kolonics György-emlékverseny is volt. (2010.08.09.)

Tovább

Szombaton: Tatai jégfesztivál

Tavaly rendezték meg első ízben a nyári Víz-Zene-Virág Fesztivál téli változataként a Jég-Zene-Jégvirág Fesztivált, ami nagy sikert aratott. Mivel az Öreg-tó jege már biztonságos, január 30-án, 10 órától megrendezik a második fesztivált. (2010.01.26.)

Tovább

Csaszi tatai kajakos maradt

  Császár Attila kajak-kenu edző (képünkön az egykori világbajnoki bronzérmes) az utánpótlás nevelése területén végzett tevékenységéért, szervező munkájáért a Tata városáért ezüst fokozatú díjban részesült. (2009.09.01.)

Tovább

A kajak tatai Császára

Ma már a Tatai HódySport Egyesület a város egyik legnagyobb civil szervezete. Mintegy 150 tagja van, és itt nem csak a versenysport képviselői sportolnak. A HódySport Egyesületnek az is tagja lehet, aki kedvtelésből szeretne kajakozni, kenuzni. (2009.08.18.)

Tovább

I. PORT.hu Tatai Kajakfesztivál

Július 22-én, az Öreg-tavon, a Tatai Kajakház Tópart sétányánál rendezik az I. PORT.hu Tatai Kajakfesztivált (Dunaszentmiklósi Természetjáró Szlalom Verseny). Az elmúlt hét szombatján a nagy vihar miatt félbeszakadt fesztivál folytatása is az esemény. (2009.07.20.)

Tovább

I. PORT.hu Tatai Kajakfesztivál az Öreg-tavon

Tata jól kihasználja kedvező lehetőségeit, és számtalan vizes sporteseménynek ad otthont. Örvendetes, hogy ma már a szabadidős találkozók kerülnek túlsúlyba. 2009. július 18-án 10–19 óráig tartják az újabb eseményt hagyományteremtő céllal. Az Öreg-tavon rendezik meg az I. PORT.hu Tatai Kajakfesztivált. (2009.07.16.)

Tovább

Güntneresek nagy diadala

  Negyedik alkalommal rendezték meg a Víz, Zene, Virág Fesztivál talán leglátványosabb eseményét, az amatőr sárkányhajósok versenyét.A Tatai Sárkányhajó és Természetjáró Egyesület ismét maradandó találkozót szervezett. A Güntner csapata aratott a viadalon. (2009.06.27.)

Tovább

« 3/4. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió