Kajak-kenu

Tapolcai Martin már első versenyén remekelt

Már az első versenyén is csak világbajnokok tudták legyőzni a tatai SUP-ost. Tapolcai Martinnal új sportágban mutatta meg Tata, hogy milyen remek sportolókat nevel ki a vizek városa. A SUP országos bajnokságon lett 4. a fiatalember.(2020.08.07)

Tovább

Új kajakház épül Oroszlányban?

Mint arról februárban beszámoltunk, eddig a helyi kajakosok fő támogatója a Vértesi Erőmű volt, a tó partján 1982-ben átadott bázis is a cég tulajdonában van jelenleg. Míg évekkel ezelőtt ennek értékét 5-6 millió forintra becsülték, tavaly már ennek sokszorosát kérték, de azóta közeledtek az álláspontok, és reális esély van a megegyezésre – hangzott el többek között azon a megbeszélésen, amelyen részt vett az ügyben érintettek mellett Doma Gergő, a Magyar Kajak-kenu Szövetség szakmai igazgatója is. (2017.10.13)

Tovább

Fülöp András Emlékverseny Tatán

Már sok-sok éve emlékversennyel emlékeznek meg a Tatai Hódy S. E. a fiatalon elhunyt sportolójáról, ami olyan tekintélyre tett szert, hogy legutóbb is nyolc szakosztály nevezett. Nem volt tükörvíz az elmúlt hétvégén az Öreg-tavon, elég erős szél fújt, mely néha kicsit alább hagyott, majd új erővel támadt. (2017.09.16)

Tovább

Masters és szabadidős magyar bajnokság

Mint minden évben, így idén is lehetőséget adott az elmúlt hétvégén a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a masters korú, illetve a szabadidős-egyetemista kajakosoknak, kenusoknak arra, hogy megmérkőzzenek egymással az országos bajnoki címért. Ebben az évben a Szolnoki Olimpiai Központban, a Holt-Tisza pályán zajlottak a küzdelmek. A Vértesi Erőmű Sportegyesület kajakszakosztályát 12 versenyzője (legfiatalabb 19, míg a legidősebb 56 éves) 26 nevezéssel képviselte. (2017.07.25)

Tovább

Kajak-kenu Vidék Bajnokság

Átok ül az idei évben a sukorói pályán. A három verseny közül egyen sem volt ideális vízfelület. A nyolcvan méteres parti betonfalon átcsaptak a hullámok. Ezért a hétvégén több alkalommal szüneteltek a futamok, majd alig, hogy újra indultak, ismét leállították a versenyt. (2017.07.06)

Tovább

Évadnyitó kajakverseny

Sem az időjárásra, sem a szervezésre nem lehetett panasz Győrben, ahol csodálatos napsütésben, profi körülmények között tudtak rajthoz állni az idei gyorsasági idénynyitón az utánpótláskorúak. 2000 méteren mérték össze tudásukat, és most először egy hendikepes rendszerű 4000 méteres versenyen is vízre szállhattak kicsik és nagyok egyaránt.(2017.05.08)

Tovább

Elhunyt Császár Attila

Hosszú, súlyos betegség után elhunyt Császár Attila, a Tatai Hódy Sportegyesület alelnöke, népszerű edzője. Császár Attila 1958-ban született, s 1970-ben kezdett kajakozni Tatán. Ifi válogatottsága után bekerült a felnőtt válogatottba, ahol több mint 60 nemzetközi viadalon képviselte eredményesen hazánkat. (2017.05.03)

Tovább

Eredményes Edutusosok az olimpián

Az Edutus Főiskolán Sportolói Program keretében tanuló hallgatók a felsőoktatási intézmények között a legeredményesebben szerepeltek a Riói Olimpiai Játékokon. (2016.08.26)

Tovább

Kajakpólósok Olaszországban

Két osztályban nevezhettek a magyar kajakpólósok az olaszországi Udinében. A Vértesi Erőmű gárdája Vidra U-21 Hungary néven az A osztályban indult, nyolc másik csapattal együtt. (2016.07.29)

Tovább

Vízen a VÉRT kajakosai

Hétvégén a VÉRT S. E. masters és a szabadidős versenyzői mérették meg magukat Sukorón. Ebben az évben is szép számú mezőny gyűlt össze a Velencei-tavi pályáján, ahol hatvanhét szakosztály 1600 sportolója jelent meg. (2016.07.26.)

Tovább

Kajakpóló Kainow eca-kupa

Lengyelországban, a 240 méter magasságban elterülő Kainow melletti tavon rendezte az európai nemzetközi szövetség a közelgő U21 kajakpóló világbajnokság előtti úgynevezett felmérő, tájékoztató jellegű versenyét. (2016.06.21)

Tovább

A tatai Horváth Bence ott lesz az olimpián

A K-2 200 méter tavalyi U23-as világbajnokai, Horváth Bence és Szomolányi Máté nyerte meg a K-2 200 méter riói indulásáért zajló szétlövést Szegeden. A tatai Horváth K-1 200 méteren is nyert, így minden bizonnyal két számban állhat majd rajthoz az olimpián. (2016.06.21)

Tovább

« 1/4. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió