Kajak-kenu

Portugáliában kajakoztak

Tizennyolc ország csapata versenyzett június elején a Portugáliában rendezett Főiskolai és Egyetemi Világbajnokságon, kajak-kenu sportágban. (2016.06.18)

Tovább

Több ranglista pont, mint tavaly

A Tatai HódySport Egyesület kajak-kenusai 2014-ben 107 egyesület közül az előkelő 8. helyen végeztek az országos ranglistán. Úgy tűnik, az idén is megőrzik helyüket az első tízben. Császár Attila vezetőedző örömmel újságolta, hogy tavaly 421 pont kellett a klub eddigi legnagyobb sikeréhez, és az idén öttel többet szereztek. (2015.08.30.)

Tovább

Jók a tatai kajakosok

Tatán, az adottságokat jól kihasználva, kiválóan működnek a vizes sportokat képviselő egyesületek. A kajak-kenusok például 2014-ben 107 egyesület közül az előkelő 8. helyen végeztek az országos ranglistán. (2015.07.26.)

Tovább

Nyugdíjasok az Ökoturisztikai Központban

A Tatai Városi Nyugdíjas Klub Michl József polgármester meghívására az impozáns látványt nyújtó  Ökoturisztikai Központban tett látogatást. Várakozáson felüli volt a szép korúak érdeklődése. (2014.09.07.)

Tovább

Arattak a hódys kajakosok

A Tatai Hódysport SE kajakosai két versenyen is kiválóan szerepeltek a napokban. A Győrben rendezett maratoni bajokságon kiderült, hogy remek edzettségi állapotban vannak a tatai kajakosok. Az egy arany- öt ezüstérem mellett még több jó helyezést értek el a tataiak. (2014.06.29.)

Tovább

Impozáns lesz az ökoturisztikai központ

Beindult a nagyüzem Tata pályázati projektjeinek megvalósításában. Egyre szépül és fejlődik az Öreg-tó környéke is, most a HódySport Egyesület bázisa, a kajak-kenu centrum vár a 413 millió 851 ezer forint értékű fejlesztésre.Ebből 312 405 ezer forint a támogatási összeg, a további önerő összeget a helyi önkormányzat biztosítja. (2014.01.15.)

Tovább

Vízitúra Pakstól Mohácsig

A Zöld Sziget Kör újabb vízitúrát szervez augusztus 29 és szeptember 1-je között, ezúttal Pakstól Mohácsig, érintve a Gemenci erdő Duna- mellékágait. (2013.08.05.)

Tovább

Tévé és mobil helyett vitorlázás

Ezzel a fogadalommal kezdődött a 3. Tatai Vitorlástábor, amelyen 34 fiatal vett részt, a 4 és 17 éves korú résztvevők kitűnő hangulatban, egymást segítve, barátságokat kötve töltötték idejüket a kellemes időben. (2013.07.16.)

Tovább

A szigetesek vízitúrája

Zöld Sziget Kör TKE Mosoni-Duna kenu túrára invitálja a hajózás szerelmeseit. Június 20-23-ig (csütörtöktől vasárnapig lesz a vízitúra. (2013.05.02.)  

Tovább

Kökény Roland díszpolgár lett

Esztergom díszpolgári címével tüntették ki az olimpiai bajnok kajakost, Kökény Rolandot, míg Pjatacsuk Vitalij, a CEPEI Esztergomi Kajak Kenu Sport Egyesület elnöke Pro Urbe Esztergom kitüntetést vehetett át a polgármestertől. (2012.10.24.)

Tovább

Aranyos edzőtábor

Érdekes, hogy a londoni olimpián a nyolc aranyéremből hatot a Tatai Edzőtáborban készülő sportolóink értek el. Michl József polgármester és Tompa Andor, az edzőtábor igazgatója büszke arra, hogy a város ismételten hozzájárult a kiváló eredményekhez. (2012.08.30.)

Tovább

Már nyolc aranynál tartunk

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas-Zur Krisztina kvartett aranyérmes lett a londoni olimpia kajak-kenu versenyein, a női kajak négyesek 500 méteres döntőjében. Aztán a Dombi Rudolf, Kökény Roland duó is első lett a férfi kajak kettesek szerdai 1000 méteres döntőjében. Kozák Danuta nyerte a női kajakozók 500 méteres versenyét, Risztov Éva (képünkön) pedig végig vezetve, fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett női 10 kilométeres hosszútávúszásban a londoni olimpián! Már nyolc aranynál tartunk. (2012.08.10.)

Tovább

« 2/4. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió