Kajak-kenu

Jók a tatai kajakosok

Tatán, az adottságokat jól kihasználva, kiválóan működnek a vizes sportokat képviselő egyesületek. A kajak-kenusok például 2014-ben 107 egyesület közül az előkelő 8. helyen végeztek az országos ranglistán. (2015.07.26.)

Tovább

Nyugdíjasok az Ökoturisztikai Központban

A Tatai Városi Nyugdíjas Klub Michl József polgármester meghívására az impozáns látványt nyújtó  Ökoturisztikai Központban tett látogatást. Várakozáson felüli volt a szép korúak érdeklődése. (2014.09.07.)

Tovább

Arattak a hódys kajakosok

A Tatai Hódysport SE kajakosai két versenyen is kiválóan szerepeltek a napokban. A Győrben rendezett maratoni bajokságon kiderült, hogy remek edzettségi állapotban vannak a tatai kajakosok. Az egy arany- öt ezüstérem mellett még több jó helyezést értek el a tataiak. (2014.06.29.)

Tovább

Impozáns lesz az ökoturisztikai központ

Beindult a nagyüzem Tata pályázati projektjeinek megvalósításában. Egyre szépül és fejlődik az Öreg-tó környéke is, most a HódySport Egyesület bázisa, a kajak-kenu centrum vár a 413 millió 851 ezer forint értékű fejlesztésre.Ebből 312 405 ezer forint a támogatási összeg, a további önerő összeget a helyi önkormányzat biztosítja. (2014.01.15.)

Tovább

Vízitúra Pakstól Mohácsig

A Zöld Sziget Kör újabb vízitúrát szervez augusztus 29 és szeptember 1-je között, ezúttal Pakstól Mohácsig, érintve a Gemenci erdő Duna- mellékágait. (2013.08.05.)

Tovább

Tévé és mobil helyett vitorlázás

Ezzel a fogadalommal kezdődött a 3. Tatai Vitorlástábor, amelyen 34 fiatal vett részt, a 4 és 17 éves korú résztvevők kitűnő hangulatban, egymást segítve, barátságokat kötve töltötték idejüket a kellemes időben. (2013.07.16.)

Tovább

A szigetesek vízitúrája

Zöld Sziget Kör TKE Mosoni-Duna kenu túrára invitálja a hajózás szerelmeseit. Június 20-23-ig (csütörtöktől vasárnapig lesz a vízitúra. (2013.05.02.)  

Tovább

Kökény Roland díszpolgár lett

Esztergom díszpolgári címével tüntették ki az olimpiai bajnok kajakost, Kökény Rolandot, míg Pjatacsuk Vitalij, a CEPEI Esztergomi Kajak Kenu Sport Egyesület elnöke Pro Urbe Esztergom kitüntetést vehetett át a polgármestertől. (2012.10.24.)

Tovább

Aranyos edzőtábor

Érdekes, hogy a londoni olimpián a nyolc aranyéremből hatot a Tatai Edzőtáborban készülő sportolóink értek el. Michl József polgármester és Tompa Andor, az edzőtábor igazgatója büszke arra, hogy a város ismételten hozzájárult a kiváló eredményekhez. (2012.08.30.)

Tovább

Már nyolc aranynál tartunk

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas-Zur Krisztina kvartett aranyérmes lett a londoni olimpia kajak-kenu versenyein, a női kajak négyesek 500 méteres döntőjében. Aztán a Dombi Rudolf, Kökény Roland duó is első lett a férfi kajak kettesek szerdai 1000 méteres döntőjében. Kozák Danuta nyerte a női kajakozók 500 méteres versenyét, Risztov Éva (képünkön) pedig végig vezetve, fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett női 10 kilométeres hosszútávúszásban a londoni olimpián! Már nyolc aranynál tartunk. (2012.08.10.)

Tovább

16. Mikoviny Sámuel-emléktúra

Tatától Dunaalmásig eveztek a különféle vízi járgányok, többek között kajakok, kenuk, csónakok és tutajok. Az indulás előtt a négyszázharminc bátor evezőst és a majdnem még egyszer ennyi nézelődőt többen is köszöntötték. (2011.10.03.)

Tovább

Sárkányhajósok Tatán

Minden adva volt az ideális sárkányhajó versenyhez. Az Öreg-tó tükörsima vízfelülete, a szeptemberben szokatlan nagy kánikula, és persze a lényeg, hogy szép számban neveztek csapatok a viadalra. A reggeltől kora estig tartó, izgalmakkal teli versenyt sok érdeklődő tekintette meg. (2011.09.07.)

Tovább

« 2/4. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió