Több ranglista pont, mint tavaly

 
A Tatai HódySport Egyesület kajak-kenusai 2014-ben 107 egyesület közül az előkelő 8. helyen végeztek az országos ranglistán. Úgy tűnik, az idén is megőrzik helyüket az első tízben. Császár Attila vezetőedző örömmel újságolta, hogy tavaly 421 pont kellett a klub eddigi legnagyobb sikeréhez, és az idén öttel többet szereztek. (2015.08.30.)

Még szebb lenne a kép, ha a honi szövetség a diákolimpián és a vidékbajnokságon elért eredményeket is beveszi a listába. Azokon is remekül szerepeltek a tataiak.

A tatai kajakosok augusztus végéig „üdülnek”, aztán szeptember elején folytatónak a tréningek az Öreg-tavon. Rájuk is fér most a pihenő, hiszen erőltetett meneten vannak túl.

A ranglista pontokat különösen az évad utolsó versenyén, a sukoroi Kolonics György emlékversenyen szaporították a hódysok. Ez volt a gyermek, a kölyök és a serdülő magyar bajnokság.

Császár Attila elégedetten sorolta a szép eredményeket. A tataiak 9 aranyérmet szereztek, három ezüstöt és hat harmadik helyet. Emellett a listapontot érő eredmények is jöttek. Ez öt 4., hat ötödik és három hatodik helyben nyilvánult meg.

A Császár Attila, Kun Tamás, Czina László edzőtrió kiváló munkát végzett, nagy odafigyeléssel és eltökéltséggel készítették fel a fiatalokat. Persze ehhez kellett a kajakosok kiváló hozzáállása is.

Sukoron ismét kitett magáért Csokor Erik, aki négy aranyérmet is begyűjtött. Dicséretet érdemel két első helyezéséért Almási Lili, de Kovács Sára is hozott haza két aranyat.

Többek között Pazár Anna, Flaskár Flóra, Heicz Franciska, Hidvégi Hunor, Horváth Mátyás, Hermann Levente és Karcz Ádám tett sokat a szép sikerért, de a többi tatai fiatalt is dicséretet érdemel.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió