Elhunyt Császár Attila

 
Hosszú, súlyos betegség után elhunyt Császár Attila, a Tatai Hódy Sportegyesület alelnöke, népszerű edzője. Császár Attila 1958-ban született, s 1970-ben kezdett kajakozni Tatán. Ifi válogatottsága után bekerült a felnőtt válogatottba, ahol több mint 60 nemzetközi viadalon képviselte eredményesen hazánkat. (2017.05.03)

Császár Attila

A sokszoros magyar bajnok, eredményes versenyzői pályafutását 1985-ben fejezte be. A versenyzés során szerzett tapasztalatait a Hódy Sport Egyesület vezetőedzőjeként adta tovább a következő generációknak. Ezt a feladatot múlhatatlan lelkesedéssel látta el, nevelve és tanítva a jelen és a jövő sikeres versenyzőit. Olyan közösséget teremtett maga körül, amelyben az áldozatos, kemény munka pontos értelmet és célt nyer. Végig hű maradt szülővárosához, a tatai kajakháztól kapott lehetőségeket jó gazda módjára kamatoztatta, és adta tovább a fiataloknak.

Szakmai munkáját és edzői tevékenységét tanítványai országos és világversenyeken elért eredményei is bizonyították, eredményes szervezőkészségét a folyamatosan fejlődő kajakház és a magas színvonalú hajópark is igazolta. Munkaszeretete, nyílt, szókimondó gondolkodása hiteles emberré tette, aki körül a sportegyesület tovább tudott fejlődni a városunkban élők örömére és Tata hírnevének öregbítésére.

Tata Város Önkormányzati Képviselő-testülete a 253/2009.(VI.24.)sz. határozat 2. pontja alapján 2009. évben Császár Attilát „ Tata Városáért” kitüntetés ezüst  fokozatában részesítette, vezető edzőként a kajak-kenu utánpótlás nevelés területén végzett tevékenységéért, az egyesület vezetésében betöltött szervező, irányító munkájának elismeréséért. Az Önkormányzat 2009 augusztus 20-án adta át számára az elismerő díjat, valamint a megítélt díszpolgári címet.

Tata Városa mély részvéttel búcsúzik Császár Attilától, osztozva a gyászoló család fájdalmában.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió