Szabadidősport

18. Sprint Óév Futás - Komárom

2016. december 17-én, vasárnap 10 órától várják a futás szerelmeseit Komáromban, a 18. Sprint Óév Futásra. Akik december 14-ig e-mailben előre neveznek, egy saját fényképpel ellátott egyedi karácsonyi lapot kaphatnak. A családbarát futás alkalmával a kicsik 200 méteren, míg a nagyobbak 4300 méter futással, vagy gyaloglással teljesíthetik a távot. A jelmezes futókat külön is díjazzák! (2016.12.12.)

Tovább

Lábatlan GO!

Régóta tervezzük. 2016. október 30-án, vasárnap egy könnyed, családi túrára hívunk lábatlani indulással az őszi Gerecsébe. Két távot jelöltünk ki: 9,3 és 14,4 km túrán indulhatsz. Mindkét útvonal könnyed, kis szintkülönbséggel rendelkezik, bárki különösebb erőfeszítés nélkül megteheti. (2016.10.28)

Tovább

Tó-futás Környén

Eleinte úgy tűnt, hogy nem kedvez az időjárás a nyolcadik alkalommal meghirdetett programnak, de végül ideálisnak bizonyult. Sokan valószínű, hogy az esőtől tartva maradtak távol, akik viszont részt vettek a szombat délelőtti Tó-futáson Környén, idén is remek hangulatú versenynek lehettek részesei, szurkolói. (2016.10.20)

Tovább

II. SARPI Dorog városfutás

Családoknak és baráti társaságoknak egyaránt élvezetes és emlékezetes élményt ígér a szeptember 17-re, szombatra meghirdetett dorogi tömegsport program. A rendezvény szervezői minden korosztályra gondoltak: az óvodásoktól az érettségiző fiatalokig, unokáktól a nagyszülőkig mindenkinek jut hely a startvonalon. A 300 méterestől egészen a 7 km-esig mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb futótávot. (2016.08.24)

Tovább

Közösségi sportpályák Lábatlanon

Ebben az évben a Cementgyári és a Piszkei lakótelepen létesül kosárlabda és pingpong sportok gyakorlására alkalmas közösségi tér. (2016.07.27)

Tovább

A rászoruló gyermekekért futottak

Igazi fesztiválhangulatban kezdődött mindhárom BorgWarner gyáregység dolgozói számára Oroszlányban a szerda reggel, amikor is jótékonysági futónapra gyülekeztek a Turbo üzem füves területén. (2016.07.27)

Tovább

Utcai sport bemutató Környén

Egyáltalán nem fogadták kegyeikbe a Vöröskereszt környei alapszervezete tagjainak elképzelését az égiek, hiszen a rendezvény napján olyan felhőszakadás érkezett, hogy el kellett halasztani, ezen a hétvégén pedig már pénteken tudható volt: a szombati, eredetileg szabadtérre tervezett program „beszorul” a Művelődési Házba. (2016.07.17)

Tovább

Sportoló hölgyek a medencék partján

Egész nap fitnesz programok várták a dorogi Nipl Stefánia Uszodába érkezőket. A főszerep a hölgyeké volt, akik kipróbálhattak sokféle edzésformát, a trambulin aerobictól a spinningen keresztül a vízi tornáig. (2016.07.09)

Tovább

KISZÖV Országos Sportnap 2016.

Komáromban, a WF Szabadidőparkban rendezte meg hagyományos országos sportnapját a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség (KISZÖV). Az elmúlt szombaton horgászok, sakkozók és asztaliteniszezők vették birtokba a létesítményt. (2016.06.08)

Tovább

I. Tatabánya Tó futás

2016. június 5. délután 15 órától sok szeretettel várunk minden futni kedvelőt a Csónakázó tó körül, amely futás célja, hogy felhívjuk a figyelmet daganatos betegségek megelőzésének szükségességére. (2016.06.03)

Tovább

Kihívás Napja: Tatabánya dobogón!

Tatabánya szinte a kezdetektől, a magyarországi elindításától, 1991-óta részt vesz a Kihívás Napján, alias Challenge Day-n, amely az idén az olimpia jegyében zajlott. Különböző olimpiai sportágakat lehetett kipróbálni a nap során, de az elmúlt években nagy sikert aratott játékok és feladatok is szerepeltek az eseményen, az olimpia szellemével fűszerezve. (2016. 05. 26)

Tovább

Komáromi érmesek Bükfürdőről

Bükön rendezték a VI. Junior Nemzetközi Ritmikus Gimnasztika Bajnokságot, ahol remekül szerepeltek a komáromi fouettés lányok. (2016.05.23)

Tovább

« 2/12. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió