Szabadidősport

II. SARPI Dorog városfutás

Családoknak és baráti társaságoknak egyaránt élvezetes és emlékezetes élményt ígér a szeptember 17-re, szombatra meghirdetett dorogi tömegsport program. A rendezvény szervezői minden korosztályra gondoltak: az óvodásoktól az érettségiző fiatalokig, unokáktól a nagyszülőkig mindenkinek jut hely a startvonalon. A 300 méterestől egészen a 7 km-esig mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb futótávot. (2016.08.24)

Tovább

Közösségi sportpályák Lábatlanon

Ebben az évben a Cementgyári és a Piszkei lakótelepen létesül kosárlabda és pingpong sportok gyakorlására alkalmas közösségi tér. (2016.07.27)

Tovább

A rászoruló gyermekekért futottak

Igazi fesztiválhangulatban kezdődött mindhárom BorgWarner gyáregység dolgozói számára Oroszlányban a szerda reggel, amikor is jótékonysági futónapra gyülekeztek a Turbo üzem füves területén. (2016.07.27)

Tovább

Utcai sport bemutató Környén

Egyáltalán nem fogadták kegyeikbe a Vöröskereszt környei alapszervezete tagjainak elképzelését az égiek, hiszen a rendezvény napján olyan felhőszakadás érkezett, hogy el kellett halasztani, ezen a hétvégén pedig már pénteken tudható volt: a szombati, eredetileg szabadtérre tervezett program „beszorul” a Művelődési Házba. (2016.07.17)

Tovább

Sportoló hölgyek a medencék partján

Egész nap fitnesz programok várták a dorogi Nipl Stefánia Uszodába érkezőket. A főszerep a hölgyeké volt, akik kipróbálhattak sokféle edzésformát, a trambulin aerobictól a spinningen keresztül a vízi tornáig. (2016.07.09)

Tovább

KISZÖV Országos Sportnap 2016.

Komáromban, a WF Szabadidőparkban rendezte meg hagyományos országos sportnapját a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség (KISZÖV). Az elmúlt szombaton horgászok, sakkozók és asztaliteniszezők vették birtokba a létesítményt. (2016.06.08)

Tovább

I. Tatabánya Tó futás

2016. június 5. délután 15 órától sok szeretettel várunk minden futni kedvelőt a Csónakázó tó körül, amely futás célja, hogy felhívjuk a figyelmet daganatos betegségek megelőzésének szükségességére. (2016.06.03)

Tovább

Kihívás Napja: Tatabánya dobogón!

Tatabánya szinte a kezdetektől, a magyarországi elindításától, 1991-óta részt vesz a Kihívás Napján, alias Challenge Day-n, amely az idén az olimpia jegyében zajlott. Különböző olimpiai sportágakat lehetett kipróbálni a nap során, de az elmúlt években nagy sikert aratott játékok és feladatok is szerepeltek az eseményen, az olimpia szellemével fűszerezve. (2016. 05. 26)

Tovább

Komáromi érmesek Bükfürdőről

Bükön rendezték a VI. Junior Nemzetközi Ritmikus Gimnasztika Bajnokságot, ahol remekül szerepeltek a komáromi fouettés lányok. (2016.05.23)

Tovább

Kilátót építettek Körtvélyespusztán

Tatabányától délre, a Kis-Kopasz-hegyen vörösfenyőből készült, 16 méteres kilátót adott át a Vértesi Erdő Zrt. Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára a kilátó átadása előtt elmondta, az elmúlt években a 22 állam erdőgazdaság 16 milliárd forintot fordított közjóléti beruházásokra és létesítményeket aktívan használják a látogatók. (2016.05.21)

Tovább

Több mint 1000 kilométert futottak

Maguk a szervezők, az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) Kószák szakosztályának aktivistái is meglepődtek, hiszen minden rekordot megdöntött az idei 24 órás váltófutás. Szombaton reggel Németh Gábor alpolgármester nyitotta a sort a 3080 méteres városi körpályán, akit a továbbiakban több mint 150-en követtek, de volt, aki több alkalommal is nekivágott. (2016.05.09)

Tovább

Már 76. alkalommal lesz Tó-futás idén

Tata Város Önkormányzata, a Tatai Atlétikai Club Atlétikai Szakosztálya, a Fiatal Utazók Klubja, a Komárom-Esztergom Megyei Természetjáró Szövetség, valamint a KEM Sportszövetségek Szövetsége, Szabadidősport Szövetség rendezésében május 22-én tartják az idei Tó-futást. A délelőtt fél 10-kor induló verseny rajt és cél helye az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ lesz, ahol reggel 8 órától lehet majd nevezni. A verseny távjai: 2 - 3,5 - 7 és 14 km. (2016.04.27.)

Tovább

« 2/12. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió