Szabadidősport

KISZÖV Országos Sportnap 2016.

Komáromban, a WF Szabadidőparkban rendezte meg hagyományos országos sportnapját a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség (KISZÖV). Az elmúlt szombaton horgászok, sakkozók és asztaliteniszezők vették birtokba a létesítményt. (2016.06.08)

Tovább

I. Tatabánya Tó futás

2016. június 5. délután 15 órától sok szeretettel várunk minden futni kedvelőt a Csónakázó tó körül, amely futás célja, hogy felhívjuk a figyelmet daganatos betegségek megelőzésének szükségességére. (2016.06.03)

Tovább

Kihívás Napja: Tatabánya dobogón!

Tatabánya szinte a kezdetektől, a magyarországi elindításától, 1991-óta részt vesz a Kihívás Napján, alias Challenge Day-n, amely az idén az olimpia jegyében zajlott. Különböző olimpiai sportágakat lehetett kipróbálni a nap során, de az elmúlt években nagy sikert aratott játékok és feladatok is szerepeltek az eseményen, az olimpia szellemével fűszerezve. (2016. 05. 26)

Tovább

Komáromi érmesek Bükfürdőről

Bükön rendezték a VI. Junior Nemzetközi Ritmikus Gimnasztika Bajnokságot, ahol remekül szerepeltek a komáromi fouettés lányok. (2016.05.23)

Tovább

Kilátót építettek Körtvélyespusztán

Tatabányától délre, a Kis-Kopasz-hegyen vörösfenyőből készült, 16 méteres kilátót adott át a Vértesi Erdő Zrt. Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára a kilátó átadása előtt elmondta, az elmúlt években a 22 állam erdőgazdaság 16 milliárd forintot fordított közjóléti beruházásokra és létesítményeket aktívan használják a látogatók. (2016.05.21)

Tovább

Több mint 1000 kilométert futottak

Maguk a szervezők, az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) Kószák szakosztályának aktivistái is meglepődtek, hiszen minden rekordot megdöntött az idei 24 órás váltófutás. Szombaton reggel Németh Gábor alpolgármester nyitotta a sort a 3080 méteres városi körpályán, akit a továbbiakban több mint 150-en követtek, de volt, aki több alkalommal is nekivágott. (2016.05.09)

Tovább

Már 76. alkalommal lesz Tó-futás idén

Tata Város Önkormányzata, a Tatai Atlétikai Club Atlétikai Szakosztálya, a Fiatal Utazók Klubja, a Komárom-Esztergom Megyei Természetjáró Szövetség, valamint a KEM Sportszövetségek Szövetsége, Szabadidősport Szövetség rendezésében május 22-én tartják az idei Tó-futást. A délelőtt fél 10-kor induló verseny rajt és cél helye az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ lesz, ahol reggel 8 órától lehet majd nevezni. A verseny távjai: 2 - 3,5 - 7 és 14 km. (2016.04.27.)

Tovább

Április 30 - A Vízreszállás Napja

Sajtótájékoztatón jelentették be a Vízreszállás Napja részletes programját Tatán. Az április 30-án zajló esemény egyben az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ egy éves születésnapja is. Berczelly Attila, a szervező Városkapu Zrt. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az eseményt idén 2. alkalommal rendezik meg az Öreg-tó partján. (2016.04.21.)

Tovább

Turul Kupa - harmincadszor

A Komárom-Esztergom megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány szeretettel meghívja Önt, Önöket a 2016. április 24.-én, vasárnap 10 órakor kezdődő Turul Kupa, a mozgáskorlátozottak 30. országos autós ügyességi versenyére (női-férfi, kéz- és lábvezérlésű kategóriákban), és Humanitás-kupa, a kerekesszékesek 10. országos ügyességi versenyeire! (2016.04.19.)

Tovább

Kocsitoló fesztivál 18-adszor

Ki ne ismerné a „kocsi” szavunkat, mint egyik legfontosabb közlekedési eszközünk megnevezését? Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a népszerű négykerekű gyökerei a Komárom-Esztergom megyei Kocs községébe nyúlnak vissza, ahol a Mátyás király korabeli bognároknak köszönhetően a kényelmetlen szekérből megszületett a jobban rugózó, fordulékonyabb  kocsiszekér, vagyis a „kocsi kocsi”. Ennek a XV. századbeli híres találmánynak és a kocsit készítő mestereknek állít emléket Kocs községe az immár tizennyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Kocsitoló Fesztivállal. (2016.04.15.)

Tovább

KINCSESBÁNYÁN AZ IVV TÚRÁN

A Székesfehérvári Vízivárosi Lakótelepi Egyesület nagy sikerrel rendezte meg a Kincsesbánya IVV túrát, mely egyben az Észak-Dunántúli Kupa túrája is volt. (2016.01.29.)

Tovább

Mikulás-futás jó időben

Ismét kiváló hangulatban rendezte meg a tatai önkormányzat és a TAC atlétikai szakosztálya a hagyományos Mikulás-futást, amelynek rajt-célja a Cseke-tavi horgásztanya volt. Ezúttal nem volt igazán rossz idő, csupán a párás, ködös időt kellett elviselniük a versenyzőknek. (2015.12.08.)

Tovább

« 3/12. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió