Április 30 - A Vízreszállás Napja

 
Sajtótájékoztatón jelentették be a Vízreszállás Napja részletes programját Tatán. Az április 30-án zajló esemény egyben az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ egy éves születésnapja is. Berczelly Attila, a szervező Városkapu Zrt. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az eseményt idén 2. alkalommal rendezik meg az Öreg-tó partján. (2016.04.21.)

A rendezvény plakátja

A tó maga városunk szíve, ezért ennek a rendezvénynek a jövőben jeles nappá kell válnia - fogalmazott a vezérigazgató, hozzátéve, hogy az idei program sok olyan lehetőséget indít útjára, amely a jövőben még tovább fejleszthető. Ez a nap alkalmat ad az összefogásra és arra is, hogy egy közösséggé formálódva valami szépet csináljunk –mondta Berczelly Attila.

A helyszínen Fülöp Zsolt főszervező kiemelte, hogy a Vízreszállás Napja alapvetően családi program, amelybe idén - a riói olimpia miatt - sok különleges sportelem is vegyül, és emellett kiemelt szerep jut majd az egészséges életmódnak is. Április utolsó napján a Kajakházba és környékére látogatók többek között találkozhatnak olimpikonokkal, benevezhetnek családi versenyekre, kipróbálhatják a kalandpályát, számos művészeti és sport bemutató mellett vízi felvonulást és sárkányhajó versenyt láthatnak, és ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon is részt vehetnek majd.

tata.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió