A rászoruló gyermekekért futottak

 
Igazi fesztiválhangulatban kezdődött mindhárom BorgWarner gyáregység dolgozói számára Oroszlányban a szerda reggel, amikor is jótékonysági futónapra gyülekeztek a Turbo üzem füves területén. (2016.07.27)

A BorgWarneresek jótékonysági futása


A „Fuss, vagy sétálj együtt a Turbo közösséggel!” elnevezésű sportesemény egy globális program része, melynek célja, hogy a cég dolgozói futva, vagy gyalog összesen 200 ezer kilométert tegyenek meg a rászoruló gyerekekért 2016. május 1. és október 31. között – ezzel virtuálisan ötször megkerülve a Földet. A verseny végén a 70 ezer dolláros keretből a világ minden BorgWarner gyára a teljesített táv arányában kap részesedést. Ezt az összeget kizárólag egy rászoruló gyermekeket segítő alapítványnak lehet adományozni, amit a program végén választ ki a vezetőség.


A szerdai programra nevezhettek családtagok, hozzátartozók, de kivette a részét a futásból Németh Gábor, a város alpolgármestere is, mivel a település ugyanolyan fontosnak tartja az egészséges életmód népszerűsítését, mint a rászorulók segítését. A futam rövid bemelegítéssel kezdődött, amit Berta Csaba személyi edző vezényelt, majd a több mint négyszáz fős tömeg elindult a Mindszenti út felé, hogy a három BorgWarner telepet megkerülve teljesítsék a 2,3 kilométeres távot. A háziverseny olyan jól sikerült, hogy volt, aki több alkalommal is nekivágott a körnek, a sportos kezdést követően pedig mindenki feltöltődve, kellemes fáradtsággal tért vissza munkájához.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió