Szilveszteri futás Tatán

 
Tatán a XXXVI. Szilveszteri Futást  Tata Város Önkormányzata, a TAC atlétikai szakosztálya, a TAC szabadidősport szakosztálya és a Fiatal Utazók Klubja közösen rendezte. Kilenc fő választotta el a rekordtól a tatai futást, hiszen 457-en indultak a tavalyi 466-al szemben, de ez is csodálatos! Számosan futottak jelmezben a hideg, de kellemes napsütésben és senkinek nem okozott gondot a 7 km teljesítése. Az Ökoturisztikai Központ (Kajakház) kulturált rajt-cél volt mindenki számára. (2017.01.04)

Szilveszteri futás Tatán_2016


És bár valóban nem volt verseny, igazi örömfutás volt ez is, azért a rendezők az első három hölgynek és fiúnak, valamint a három legötletesebb jelmezes futónak serleget, érmet és ajándékot adtak, sőt még tombolán is húszan nyerhettek.

Helyezettek: Nők: Katona Boglárka Győr, Varga Dorottya Tata, Schlaga Dorina Oroszlány, Fiúk: Schöffer Attila Vértesszőlős, Izbéki Balázs Tatabánya, Musza Bence Tata és a jelmezes dobogósok: Horváth Zsolt Kunsziget, Nagy György Pécs, és Horváthné Baranyai Judit Kunsziget.

 

A díjak Futás


A KEM SZÖSZ Szabadisősport Szövetség biztosította a serlegeket, foci labdákat és pólókat, a Városi Önkormányzat a sok ajándék csomagot, a forró teát pedig a Kajakház a nézőkkel együtt közel ezer embernek!

 

A hölgyek Az urak

 

A jelmezesek


A díjakat Michl József Tata város polgármestere és Horváth Zoltán a KEM SZÖSZ Szabadidősport Szövetség elnöke adta át.


T.A. Fotó: KTJ

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió