II. SARPI Dorog városfutás

 
Családoknak és baráti társaságoknak egyaránt élvezetes és emlékezetes élményt ígér a szeptember 17-re, szombatra meghirdetett dorogi tömegsport program. A rendezvény szervezői minden korosztályra gondoltak: az óvodásoktól az érettségiző fiatalokig, unokáktól a nagyszülőkig mindenkinek jut hely a startvonalon. A 300 méterestől egészen a 7 km-esig mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb futótávot. (2016.08.24)

Sarpi Dorog Városfutás

 

A reggel kilenctől kezdődő programban lesz sulisprint futás, városi utcai futóverseny, de ezen a napon kerül sor a HUNfoglalás Challange elnevezésű extrém akadályfutásra is. Két helyszínen - a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban, illetve az Öböl Music Beach területén - és hat távon zajlanak majd a küzdelmek, amelyekre szeptember 9-én, péntek 15 óráig várják az online nevezéseket. Természetesen a helyszínen, a versenyek napján is lehet jelentkezni a kiválasztott távokra.

 

Természetesen nem csak a dorogiak és a város környékén élők vehetnek részt a programokon, hanem bárki, bárhonnan jelentkezhet a nem mindennapi sporteseményre, amely kiváló szabadidős programnak ígérkezik mindenki számára, akárhonnan is érkezzék.

 

A szervezők mindenre gondoltak: hangulatos kiegészítő programok, frissítő csomagok, orvosi szolgálat, biztonságos parkolási lehetőség, kulturált öltözők garantálják, hogy aki eljön, semmire se legyen gondja, és maradéktalanul élvezhesse ezt a kihagyhatatlanul eseménydús sportszombatot.
A részletekről, a nevezési lehetőségekről és minden másról a www.dorogisport.hu internetes oldalon kaphat felvilágosítást. Ha pedig valamit nem talál, a kérdéseit pedig a sportiroda@dorog.hu küldheti el.

 

Klikkeljen, kérdezzen, aztán elő a sportcipőt és jöjjön! A szervezők Önt is várják!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió