Lovassport

Jön a 8. Tatai Patara

Május 22-24-ig egy valódi időutazáson vehetünk részt Európa legrangosabb török kori történelmi fesztiválján. A tatai vár lábánál a szemünk előtt elevenedik meg az 1597. évi történelmi jelentőségű ostrom. Három varázslatos napra kiléphetünk a szürke hétköznapokból, hogy az Öreg-tó múltidéző környezetében megéljük a 16-17. századi emberek életét. (2015.05.06.)

Tovább

Lovasünnep az Öreg-tó partján

A hét végén immár ötödik alkalommal rendezi meg a Szent György napi Lovasünnepet a Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejelsztő Egyesület (a megyei sportszövetségek szövetsége tagja) Tatán, az Öreg-tó partján. (2015.04.21.)

Tovább

A lovasünnep programja

Április 24-26. között immáron ötödik alkalommal rendezi meg a Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejlesztő Egyesület (a KEM SZÖSZ lovas szövetségének a tagja) a Szent György napi Lovasünnepet, amelynek elmaradhatatlan része a vasárnapi ló-, és lovasáldás, de már pénteken is szombaton is bőséggel kínál programokat az egész családnak Tata legnagyobb, jobbára ingyenesen látogatható rendezvénye. (2015. 04.01.)

Tovább

Lovas programok bősége

Lovas szabadidős programjairól híres a Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejlesztő Szövetség, mely a napokban közgyűlést tartott, s nevet is változtatott. Múth János alelnök (képünkön) beszélt a várható programokról. (2015.03.02.)

Tovább

A Dinga-ikrek hatalmas sikere

16 éves Dinga-ikrek, Kata és Anna. Róluk tudni kell, hogy kiváló párbajtőrözők, az OMS-Tata Iron Trade VSE kiválóságai, akik már sok dicsőséget szereztek a városnak, és lakóhelyüknek, Vértesszőlősnek egyaránt. (2014.10.18.)

Tovább

Istenfa Élménytábor kamarai sportnappal

A megyei kereskedelmi és ipari kamara a Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejlesztő Szövetséggel együttműködve első alkalommal rendez Kamarai Családi, Sport és Közösségi Napot, melyre családjukkal együtt várják az érdeklődőket.  (2014.09.06.)

Tovább

Pezsgő családi nap lovasversennyel

Nagyszerű nappal kedveskedtek az érdeklődőknek az első családi és lovas fesztivállal Tata-Kertvárosban. Sokan vettek részt az eseményen, amelynek kell a folytatása – vélekedtek az esemény látogatói. (2014.08.11.)

Tovább

Családi nap és nagy lovas derbi a Pezsgőgyárnál

Augusztus 9-én reggel nyolc órától rendezik meg a Tóvároskerti Családi és Lovas Fesztivált, amelyen gazdag programok várják az érdeklődőket a Tatai Edzőtábor mögötti területen, az úgynevezett Pezsgőpályán. (2014.07.30.)

Tovább

Családi és lovas nap a Pezsgőpályán

Augusztus 9-én rendezik meg a Tóvároskerti Családi és Lovas Fesztivált, amelyen gazdag programok várják az érdeklődőket a Tatai Edzőtábor mögötti területen, az úgynevezett Pezsgőpályán. Az esemény érdekessége, hogy többek között a találkozó keretében tartják meg a hagyományos, Tata Város Nagydíja Díjugrató Lovasversenyt. (2014.07.11.)

Tovább

Kalandor lovastábor Agostyánban

Szakképzett lovas edző, a Nemzeti vágtákon rendre kiválóan szereplő Mátyás Edina Daniella vezetésével napközis lovas tábort tartanak Agostyánban. (2013.06.26.)

Tovább

Sportedzői (oktatói) tanfolyam

A Győr-Moson-Sopron Megyei Sportszövetségek Egyesülése 2013/2014. tanévben  állami végzettséget adó OKJ-s SPORTEDZŐ /Sportoktató leágazással/ tanfolyamot indít. (2013.06.12.)

Tovább

Megyei díjugrató versenyek

Áprilisban megkezdődik a lovas díjugrató versenyidény. (2013.03.25.)

Tovább

« 2/4. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió