Kalandor lovastábor Agostyánban

 
Szakképzett lovas edző, a Nemzeti vágtákon rendre kiválóan szereplő Mátyás Edina Daniella vezetésével napközis lovas tábort tartanak Agostyánban. (2013.06.26.)

Szakképzett lovas edző, a Nemzeti vágtákon rendre kiválóan szereplő Mátyás Edina Daniella vezetésével napközis lovas tábort tartanak Agostyánban. (2013.06.26.)


Mint arról lapunkban beszámoltunk, az elmúlt két évben dobogós helyen végzett Edina Káder Blanka nevű lovával a budapesti Nemzeti Vágtán. Tata várost képviselte ezeken a viadalokon és sikereivel öregbítette a helyi önkormányzat jó hírét. 

A 23 éves, egyetemista hölgy szeretné, ha minél többen megismerkednének a lovaglással, annak jellemformáló, sőt gyógyító hatásával, ezért határozta el, hogy Kalandor lovas tábor elnevezéssel oktatni fogja a fiatalokat.

 – Jó hangulat, lovas barátok, színes programok és természetesen remek lovak várják az érdeklődőket a táborban – ismertette Mátyás Edina Daniella. – Célunk, hogy a lovakkal és a lovaglással kapcsolatos hasznos tudással és életre szóló  élményekkel gazdagodjanak a tábor résztvevői. Lovagló tudástól függetlenül, kezdőktől a haladókig várjuk az érdeklődőket.

A tábor hetek időpontjai: július 1–6-ig, július 15–20-ig. A részletekről érdeklődni a

Mátyás Edinánál lehet az edinadaniella@freemail.hu e-mail címen és a 06/30-644-3136-os telefonszámon.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió