Testépítés, fittness

Zónaedzés Tatabányán, Péntek Enikővel

Péntek Enikő november 16-án (vasárnap) 9 és 11 óra között tart zónaedzést a Dózsa György Általános Iskola sportcsarnokában Tatabányán. Néhány napja tartották meg Budapesten a 9. DECATHLON FittArénát, amely Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb fittnesz rendezvénye. Ezen vehetett át Enikő egy nívós díjat, miután a FittAréna történetében az ő videóját tekintették meg a legtöbben, 100 ezernél is többen. (2014.11.09.)

Tovább

Tatai diákok nagy tornasikere

Ragyogó tatai eredménnyel zárult a II. korcsoportos atlétikai országos diákolimpia leány döntője Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban. (2013.06.26.)

Tovább

Ingyenes arénás programok

Júniusban szinte mindennap talál magának elfoglaltságot a tatai Aréna Sportcentrumban az, aki szeret mozogni, sportolni. A Sportolj, mozogj, élj egészségesen! program keretében a foglalkozások belépődíj nélkül vehetők igénybe egész hónapban. (2013.06.19.)

Tovább

Bronzos kőkútis tornászok

Budapesten rendezték meg a fiú gyermek, kezdő tornászok országos csapatbajnokságának első fordulóját, amelyen a tatai Kőkúti Sasok DSE kiválóan szerepelt. A 2005-2006-os korcsoport viadalán dőltek el a Budapest, valamint a vidékbajnokság csapat és egyéni helyezései. A tatai apróságok több érmet is szereztek. (2013.06.17.)

Tovább

Zsebibabák ezüstérme

A kezdő tornászoknak kiírt Zsebibaba versenysorozat két viadalán, Dunaújvárosban és Budapesten, az Újpesti TE megmérettetésén is remekül szerepeltek a Kőkúti DSE legfiatalabb tornászai. 2012,12,18.)

Tovább

Arénások a gyerekekért

A Tatai Városkapu Zrt.-vel közösen rendezve már 3. éve tartotta a Tatai Aréna SE Mikulás gyermek műsorát a Magyary Zoltán művelődési házban. A telt házas előadáson sok gyermek örülhetett a nekik összeállított produkcióknak. (2012.12.18.)

Tovább

Petra remekül helytállt

Az első INBA Európa-bajnokságot rendezték meg a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban. Ezen a natúr testépítés legszebb formáival megáldott női és férfi versenyzők szálltak ringbe, hogy megmérettessék tudásukat, pontosabban elvarázsolják a közönséget szép alkatukkal. (2012.11.18.)

Tovább

Nyárzáró Fitnesz Fesztivál

Nyárzáró Fitnesz Fesztivál tartanak az Aréna Sportcentrum udvarán szeptember 21-23-ig. Részletes program. (2012.09.18.)

Tovább

Naturális testépítők

Történelmi pillanatnak lehettünk szemtani, amikor Tatabányán megalakult a magyarországi naturál testépítő szövetség, amely INBA Hungary Natural Bodybuilding néven fog szerepelni. A Tatai Aréna SE és a Tatabányai Balázsi SE mellett egy miskolci klub az országos szövetség alapítója. (2012.004.01.)

Tovább

Hobbija is az aerobik

A munkám a hitelességen és nem a marketingen alapszik. Ez a hitvallása a 33 éves Szappanosné Tihanyi Krisztinának (képünkön), aki a nyolc éve működő tatai Galéria Fitnesz Klub aerobik edzője. (2011.12.20.)

Tovább

A komáromi Konrád aranyérme

Konrád Krisztián, a Komáromi Alex SE tagja két aranyat hozott haza Egerből 110 kilogrammos súlycsoportban a fekvenyomó, erőemelő Európa-bajnokságról. (2011.06.20.)

Tovább

Zsebibaba torna Tatán

Másodszor adott otthont a Tatai Edzőtábor a szép hagyományokra visszatekintő Zsebibaba gyermek tornászversenynek helyi Kőkúti Sasok DSE tornász szakosztálya rendezésében. (2011.06.02.)

Tovább

« 2/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió