Hobbija is az aerobik

 
A munkám a hitelességen és nem a marketingen alapszik. Ez a hitvallása a 33 éves Szappanosné Tihanyi Krisztinának (képünkön), aki a nyolc éve működő tatai Galéria Fitnesz Klub aerobik edzője. (2011.12.20.)
 A munkám a hitelességen és nem a marketingen alapszik. Ez a hitvallása a 33 éves Szappanosné Tihanyi Krisztinának, aki a nyolc éve működő tatai Galéria Fitnesz Klub aerobik edzője. (2011.12.20.)
 

Krisztinának barátnője édesanyja, Bánné Bognár Olívia mutatta be az aerobikot 22 évvel ezelőtt, s az akkor 11 éves kislányban eldőlt, ez lesz a „végzete”. Így is lett. Oly annyira, hogy a tatabányai Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában megszerzett cukrász, szakács és pincér szakmát ki sem próbálva azonnal jelentkezett a Testnevelési Egyemre, ahol az aerobikedzői alapképzést követően a továbbképzéseken spinranding, pilates, aero kick-box, step, welness-oktató és a masszőr szakmát is megszerezte. Ez hosszú évekbe telt.

   – A Galéria Fitnesz Klub 2003 júniusában nyitotta meg kapuit, azóta itt dolgozom. A mai napig nagy előnyt jelent nekem az első szakmám, hiszen táplálkozási-étrendi tanácsokat, főzési-sütési javaslatokat tudok adni a hozzám fordulóknak, akik bíznak bennem, mint személyi edzőjükben – mondta Tihanyi Krisztina edző. – Minden megszerzett képesítésemet

gyakorlom, azt hiszem, szakmailag megértem arra, hogy a saját lábamra álljak, s ez csak a családom segítségével ment. Nekik köszönhetem, hogy a hobbim lett a hivatásom, utalok itt a férjemre, a szüleimre, anyósomra és apósomra, akik teljes erőbedobással mellém álltak – hangsúlyozta Kriszti, akinek természetesen gyerekei és a férje a legfontosabb.

 Igyekszik minél több időt tölteni a 12 éves Reginával, az 5 éves Kingával és a 14 hónapos Benedekkel, no és Istvánnal, a férjjel.  

 – Rendszeresen szerepelünk társaimmal minden nagy városi eseményen, iskolai sportnapokon, egészségmegőrző programokon, igyekszünk a fitnesszel segíteni a pedagógusok munkáját a prevencióban is. Hiszem, hogy munkám a hitelességemen alapszik, nem pedig a marketingen – folytatta Krisztina, aki a beszélgetést követően Budapesten a Tesco Fittaréna programja keretében mintegy 5000 embert mozgatott meg. – Ennyi emberrel még soha nem dolgoztam- sóhajtott fel boldogan, megkönnyebbülten Tihanyi Krisztina, akiről még tudni kell, hogy 2005-ben felkértek, hogy vezetője legyen a BOSU Integrált Egyensúly trénerképzésnek. Itt tanította az aerobikedzőket, személyi edzőket és képezte BOSU trénereket. 2008-ban, Hollandiában nemzetközi BOSU mesteredző diplomát kapott, kolléganőjével, Nagyné Szabó Anitával (képünkön, jobbra Krisztivel) együtt.

 Krisztina arra is roppant büszke, hogy Tata legnagyobb sporteseményén, a minimarathonon immáron hatodik éve ő tartja a futók közös bemelegítését. 

                                                                                                   Pécsváradi Andrea

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió