Zsebibaba torna Tatán

 
Másodszor adott otthont a Tatai Edzőtábor a szép hagyományokra visszatekintő Zsebibaba gyermek tornászversenynek helyi Kőkúti Sasok DSE tornász szakosztálya rendezésében. (2011.06.02.)

Másodszor adott otthont a Tatai Edzőtábor a szép hagyományokra visszatekintő Zsebibaba gyermek tornászversenynek helyi Kőkúti Sasok DSE tornász szakosztálya rendezésében. (2011.06.02.)

 

A házigazdákon kívül egy-egy miskolci, celldömölki és két budapesti egyesület (Ferencvárosi TC, Újpest) is részt vett a nagy érdeklődéssel kísért eseményen.

 – Ez a versenyforma a legfiatalabb tornász palántáknak ad versenyzési lehetőséget, hiszen a résztvevők még főleg óvodás korúak. Az I. korcsoportban két szeren, míg a II. korcsoportban már mind a négy szeren összemérték tudásukat a gyerekek – ismertette Maráczi Márta, egykori válogatott szövetségi kapitányunk, a tatai tornászélet fellendítője.

 Ezek a gyerekek korukhoz képest szép tartású, fegyelmezett mozgású kisleányok. A nézők nagy érdeklődéssel figyelték a versenyt, és sokszor csattant fel a taps a nap folyamán. A szülők roppant büszkék voltak, hiszen csemetéik nőies, esztétikus sportágban bontogatják szárnyaikat.
   A tatai Kőkúti Sasok DSE tornászai a következő eredményeket érték el, I. korcsoportban bronzérmes lett a Torma Enikő, Nagy Kinga, Hernádi Ildikó, Bélik Eszter,Csorba Júlia, Héden Hanna felállítású csapat. A   II. korcsoportban szintén harmadikok lettek a tataiak, ebben a csapatban Barta Melinda, Vellai Abigél, Török Gabriella, Varga Emma,Ogonovszky Eszter és Gottwald Hanna kapott szerepet.
A kőkútisok felkészítő edzői, Maráczi Márta és Várszegi Péterné elégedett volt a szép szerepléssel. Az elmúlt évihez képest nagyot léptek előre az apró tatai tornászok.


Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió