Egyéb

Ötödik a magyar női rögbiválogatott

A hétvégén rendezték meg Esztergomban a 7s Rögbi Trophy Európa-bajnokságot, melyen a magyar csapat az ötödik helyezést érte el. (2016.07.11)

Tovább

Szerkezetkész az oroszlányi sportcsarnok

Bokrétafát állítanak, vagy bokrétacsokrot helyeznek el a hagyományok szerint az épülő ház legmagasabb pontján, jelezve, hogy fontos munkafázis fejeződött be. S bár a bokrétaállítás elmaradt, erre az ünnepségre érkeztek kedden délelőtt a város önkormányzati, politikai, gazdasági és társadalmi szervezeteinek vezetői, képviselői az épülő sportcsarnokba, abból az alkalomból, hogy szerkezetkész lett a beruházás, kezdődhetnek az augusztusi átadás befejező munkálatai. (2016.04.13.)

Tovább

Elhunyt Péntek Sándor sporttudósító, újságíró

Péntek Sándor Tatabányán született 1951-ben. Labdarúgóként az NB II-es tatabányai KOMÉP SC-ből igazolt az NB I-es dorogi csapathoz 1976-ban. Az 1976-1977-es bajnoki évad legtöbb mérkőzésén pályára lépett, valamint az MNK meccseken is szerepelt. Összesen 34 NB I-es mérkőzést játszott a Dorog színeiben és 5 gólt szerzett. Ezen felül többször volt eredményes a kupa-mérkőzéseken is. A csapat 1977-ben kiesett az első osztályból, majd ezt követően még egy évadot játszott az NB II-ben is. 1978-ban visszaigazolt Tatabányára. (2016.03.08.)

Tovább

Veterán motorok Tatán

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. november 28-án (szombaton) 14 órától veterán motorok kiállítását rendezi meg az egykori helyőrségi klub épületében. Az eseményre várják az érdeklődőket. (2015.11.24.)

Tovább

Vízműves úszó sikerek

Dorogon lezárult a Komárom-Esztergom Megyei Úszó Körversenysorozat. A négy fordulót Komáromban, Tatabányán, Esztergomban és Dorogon rendezték meg. A tatabányaiak lettek a legjobbak. Képünkön néhány tatabányai kiválóság. (2015.10.19.)

Tovább

Jók voltak a Celőkék

A Magyar Íjász Szövetség  történelmi íjász országos bajnokságot, egyben Magyar Nemzeti Bajnokságot rendezett Budapesten a Vajdahunyad Várában. Izsáki Sándor ezüstérmes lett. (2015.10.02.)

Tovább

Izsáki helytállt a vb-n

Gödöllő adott otthont az IFAA Vadászíjász világbajnokságnak, amelyre kvalifikálta magát Izsáki Sándor (képünkön), a Tatai Celőkék Tradicionális Íjászegyesület kiválósága. (2015.09.11.)

Tovább

Fotók az erdőről

A Vértesi Erdő Zrt. 2015-ben négy részből álló fotópályázatot hirdetett, melynek témája a Vértes és a Gerecse erdeinek változása a négy évszakban. (2015.08.30.)

Tovább

Remeklő vértesi favágók

Első helyezést ért el a Vértesi Erdő Zrt. csapata a STIHL országos fakitermelő versenysorozatának soproni elődöntőjén. (2015.06.21.)

Tovább

Ifjú sportolók a Parlamentben

Bencsik János, a Tatai medence országgyűlési képviselője meghívására a Tatabányai Sport Club sportolóinak egy csoportja, edzői kísérettel látogatást tett a Parlamentbe. (2015.05.06.)

Tovább

„Kék séta” az Autizmus Világnapján

Kék színűvé változott a tatai vár az Autizmus Világnapja alkalmából. Nagyszerű látványt nyújtott az évszázadok során sok mindent megélt vár az Öreg-tó partján. A hirtelen jött erős széllökések és esők után két íves szivárvány is ragyogott Tata fölött, mintegy csatlakozva az autisták világnapjához. (2015.04.03.)

Tovább

Díjak a víz világnapján

Az Észak-dunántúli Vízmű Zrt. tatabányai irányító központjában tartották a víz világnapja alkalmából kiírt pályázat díjkiosztó ünnepségét. A pályázaton igen sok diák vett részt. (2015.03.25.)

Tovább

« 2/14. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió