Egyéb

Sikeres évet zárt Varga Dávid

Egyesületet és fegyvernemet váltott, támogatókat keres a fiatal íjászvilágbajnok. A 16 éves tatai íjász, Varga Dávid kiemelkedő eredményeket ért el tavaly. Februárban a Történelmi Teremíjász Európa-bajnokságon 2. lett, illetve bajnoki címet szerzett a Pálya Teremíjász Országos Bajnokságon. Utóbbi megmérettetésen márciusban újabb aranyérmet gyűjtött be. Májusban országos csúccsal nyerte a Diákolimpiát, júliusban pedig a Terepíjász Országos Bajnokságon bizonyult a legjobbnak. (2017.01.08)

Tovább

Boldog Új Évet!

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége, és a www.kemsport.hu szerkesztősége valamennyi olvasójának, a megye sportolóinak és sportvezetőinek nagyon boldog, sporteredményekben gazdag 2017-es évet kíván! (2016.12.27)

Tovább

A Vitézek bedarálták a Fehérvárt

A királyvárosok rögbi-csatáját rendezték meg a Prímás-szigeten, Esztergomban. A heti felkészülés jól sikerült, így megfelelő önbizalommal léptek pályára a hazaiak. (2016.11.03)

Tovább

Akiknek izzik a lábuk alatt a gyep

Elkezdték a felkészülést a 2016/2017-es szezonra az esztergomi rögbisek. A Vitézek edzőtáborban jártak, újoncokat avattak, majd kétszer is legyűrték a Battai Bulldogokat. (2016.08.30)

Tovább

Megyei vitorlások a 48. Kékszalag-on

A Kékszalag maga a balatoni vitorlázás. A magyar tenger és a vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, a Magyar Vitorlás Szövetség legnagyobb eseménye. Résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival, két napon át egyszerre teszi próbára a vitorlázni tudást, a kitartást és az akaraterőt. (2016.07.23)

Tovább

Ötödik a magyar női rögbiválogatott

A hétvégén rendezték meg Esztergomban a 7s Rögbi Trophy Európa-bajnokságot, melyen a magyar csapat az ötödik helyezést érte el. (2016.07.11)

Tovább

Szerkezetkész az oroszlányi sportcsarnok

Bokrétafát állítanak, vagy bokrétacsokrot helyeznek el a hagyományok szerint az épülő ház legmagasabb pontján, jelezve, hogy fontos munkafázis fejeződött be. S bár a bokrétaállítás elmaradt, erre az ünnepségre érkeztek kedden délelőtt a város önkormányzati, politikai, gazdasági és társadalmi szervezeteinek vezetői, képviselői az épülő sportcsarnokba, abból az alkalomból, hogy szerkezetkész lett a beruházás, kezdődhetnek az augusztusi átadás befejező munkálatai. (2016.04.13.)

Tovább

Elhunyt Péntek Sándor sporttudósító, újságíró

Péntek Sándor Tatabányán született 1951-ben. Labdarúgóként az NB II-es tatabányai KOMÉP SC-ből igazolt az NB I-es dorogi csapathoz 1976-ban. Az 1976-1977-es bajnoki évad legtöbb mérkőzésén pályára lépett, valamint az MNK meccseken is szerepelt. Összesen 34 NB I-es mérkőzést játszott a Dorog színeiben és 5 gólt szerzett. Ezen felül többször volt eredményes a kupa-mérkőzéseken is. A csapat 1977-ben kiesett az első osztályból, majd ezt követően még egy évadot játszott az NB II-ben is. 1978-ban visszaigazolt Tatabányára. (2016.03.08.)

Tovább

Veterán motorok Tatán

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. november 28-án (szombaton) 14 órától veterán motorok kiállítását rendezi meg az egykori helyőrségi klub épületében. Az eseményre várják az érdeklődőket. (2015.11.24.)

Tovább

Vízműves úszó sikerek

Dorogon lezárult a Komárom-Esztergom Megyei Úszó Körversenysorozat. A négy fordulót Komáromban, Tatabányán, Esztergomban és Dorogon rendezték meg. A tatabányaiak lettek a legjobbak. Képünkön néhány tatabányai kiválóság. (2015.10.19.)

Tovább

Jók voltak a Celőkék

A Magyar Íjász Szövetség  történelmi íjász országos bajnokságot, egyben Magyar Nemzeti Bajnokságot rendezett Budapesten a Vajdahunyad Várában. Izsáki Sándor ezüstérmes lett. (2015.10.02.)

Tovább

Izsáki helytállt a vb-n

Gödöllő adott otthont az IFAA Vadászíjász világbajnokságnak, amelyre kvalifikálta magát Izsáki Sándor (képünkön), a Tatai Celőkék Tradicionális Íjászegyesület kiválósága. (2015.09.11.)

Tovább

« 2/14. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió