Szerkezetkész az oroszlányi sportcsarnok

 
Bokrétafát állítanak, vagy bokrétacsokrot helyeznek el a hagyományok szerint az épülő ház legmagasabb pontján, jelezve, hogy fontos munkafázis fejeződött be. S bár a bokrétaállítás elmaradt, erre az ünnepségre érkeztek kedden délelőtt a város önkormányzati, politikai, gazdasági és társadalmi szervezeteinek vezetői, képviselői az épülő sportcsarnokba, abból az alkalomból, hogy szerkezetkész lett a beruházás, kezdődhetnek az augusztusi átadás befejező munkálatai. (2016.04.13.)

Szerkezetkész az oroszlányi sportcsarnok

A bejárás előtti tájékoztatón elhangzott többek között, hogy 200 tonna betonacélt, 1800 köbméter betont dolgoztak be eddig a munkások, a közelmúltban pedig helyükre emelték a tető acéltartóit, amelyek együttes súlya eléri a 90 tonnát. Megkezdődött az elektromos rendszer alapvezetékeinek kiépítése, és már emelik az elválasztó falakat.

Megtudtuk azt is, hogy magas színvonalú hangosítás és két hatalmas kivetítő szolgálja majd a nézők tájékoztatását.
Mint arról több alkalommal beszámoltunk, a 4032 négyzetméter alapterületű, közel 1500 fő befogadására alkalmas új csarnokrész kivitelezési határideje 2016. augusztus 31, összértéke 1 milliárd 30 millió Ft. Az összegből 706,4 millió forint a TAO-s forrás, amit mintegy 330 milliós önkormányzati támogatás egészít ki

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió