Súlyemelés

Doppinggyanú – oda a vb

Doppingolás miatt ideiglenesen felfüggesztették a súlyemelő Pócza Vajk Károly versenyengedélyét, aki így nem indulhat a pénteken kezdődő houstoni olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.(2015.11.20.).

Tovább

Pákozdi ezüstérmes

A 15 éves tatabányai Pákozdi Éva ezüstérmes lett a súlyemelők korosztályos Európa-bajnokságán a plusz 69 kilogrammos kategóriában. (2015.08.04.)

Tovább

Súlyemelő érem- és csúcseső

A Tatabányai SC súlyemelő szakosztályának masters versenyzői sikeresen szerepeltek az országos bajnokságon. A csapatot hatan képviselték kiválóan a viadalon, amelyen több országos csúcs megdőlt. (2015.04.27.)

Tovább

A TSC-s súlyemelők sikerei

A Tatabányai SC súlyemelői remek eredményeket értek el a SAVÁRIA KUPA - IV.TÓTH GÉZA emlékversenyen, Szombathelyen. A kilencfős versenyzői gárda 4 arany- és 5 ezüstéremmel tért haza. (2015.03.29.)

Tovább

Szép sikerek az Iskolás Országos Bajnokságon

A Tatabányai  SC súlyemelői remekül szerepeltek a 2014. évi Iskolás Országos Bajnokságon, amely. népes versenyzői gárdával (16 fő) vett részt a versenysorozaton. (2014.04.12)

Tovább

Földi Imre Sportösztöndíj

Újabb ösztöndíjra pályázhatnak Tatabánya tehetséges fiataljai. A Földi Imre Sportösztöndíjat az előző évi eredmények alapján évente négy sportoló nyerheti el 6-12 hónapra, a támogatás keretösszegét az önkormányzat mindenkori éves költségvetésében biztosítja. (2014.02.11.)

Tovább

Jók a tatabányai súlyemelők

A Tatabányai Sport Club Súlyemelő szakosztályának versenyzői több versenyen is részt vettek, és többnyire szép sikereket értek el. (2013.10.07.).

Tovább

Szalai György világbajnoki ezüstérmes

A tatai Szalai György, a moszkvai olimpia bronzérmes súlyemlőjének hasonló nevű fia Egerben, a fekve nyomó és erőemelő világbajnokságon ezüstérmet szerzett. (2013.10.07.)

Tovább

Remek tatabányai eredmények

A Tatabányai SC súlyemelő szakosztálya 8  versenyzővel vett részt a 20. Nemzetkőzi ELEIKÓ Kupán az ausztriai  Ranshofenben. Több szép helyezést értek el a TSC-sek. (képünkön az abszolút győztes, Berki Lilla. (2013.09.02.)

Tovább

Budapest Bajnokság sport XXI Gála

A Tatabányai SC súlyemelő szakosztálya 8 versenyzővel részt vett a Budapest Bajnokság Sport XXI Gála versenyén. (2013.06.26.)

Tovább

Jó eredmények a Göcsej Kupán

A Tatabányai SC  súlyemelői a hétvégén, Zalaegerszegen a 43. Nemzetközi Göcsej Kupán vettek részt. Három korosztályból 4 versenyzővel képviseltük magunkat a verseny sorozaton. Képünkön Berki Lilla (2013.06.14.)

Tovább

Nagy Szilvia nagy visszatérése

Szombathelyen rendezték a Savária Kupa súlyemelőversenyt, amely egyben Tóth Géza-emlékverseny is volt. A tatabányai Nagy Szilvia aranyéremmel tért vissza szülése után. (2013.05.17.)

Tovább

« 2/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió