Asztalitenisz

Konferencia az edzőtáborban

Február 26-27-28-án tartanak konferenciát a Tatai Edzőtáborban a szabadidősport 2010. évi feladatairól, lehetőségeiről elnevezéssel. (2010.02.04.)

Tovább

Sportos hétvége a Vértes Centerben

 2009. október 10-11-én  (szombat, vasárnap) Űzzünk sportot az egészségből! címmel kétnapos sportos hétvégét rendeznek a tatabányai Vértes Center áruházban. Rengeteg embertt fogadtak a standokon, amelyeken különböző érdekességek, bemutatók várták az érdeklődőket. Fotóalbumok a szombati napról, amely a KEM SZÖSZ rendezvénye volt. (2009.10.10.)

Tovább

Sikeres Sportnap Szőgyénben

Tata és Szőgyén testvérvárosi kapcsolatának mindig nagysikerű rendezvénye volt a sportnap. Az elsőre még 1999-ben került sor és idén már a tizenharmadikat rendezte meg a soros házigazda, Szőgyén (az első években két sportnap is volt majd aztán évente egy-egy). (2009.06.24.)

Tovább

Aláírták a partnerkapcsolati szerződést

Öt éve vártak erre a pillanatra. A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége és a németországi Rajna-Pfalz tartomány sportszervezetét irányító Landessportbund (LSB) valamint a megyei önkormányzat között létrejött az új (inkább megújult) partnerkapcsolati szerződés. Rajna-Pfalz Tartomány Sportszövetségével 1991. december 7-én Thierben írták alá ünnepélyes keretek között az első együttműködési megállapodást. Képünkön, balról jobbra: Horváthy Lóránt, Karin Augustin és dr. Völner Pál az aláírt új szerződéseket maguk előtt tartva. (2009.06.19.)

Tovább

Asztalitenisz: Extra csapat Tatabányán

A férfi asztalitenisz Extraliga 2. fordulóját játszották ugyan, de a Spar SE az elmúlt héten nem játszott. Így aztán most mutatkoztak be először a 2008/2009-es évadban  a tatabányaiak a legmagasabb honi osztályban. Európa egyik legjobbja, BVSC volt a vendég. (2008.09.15.)

Tovább

« 2/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió