Természetjárás

Nem lesz helyszíni nevezés a Gerecse 50-en

A XXXVI. Gerecse 50 - valamint 30, 20, 10 - teljesítménytúra időpontja a hagyományoknak megfelelően április harmadik szombatja, azaz április 15. A négy távra 8000 főt fogadnak összesen, helyszíni nevezésre az idén nem lesz lehetőség. (2017.01.26)

Tovább

A XXV. Bejgli-túrára várnak mindenkit

Ha a karácsonyi ünnepek után maradt a bejgliből, nem kell elkeserednie a háziasszonyoknak, nem fog rászáradni a családra az ünnepi finomság, elég csupán csatlakozni a Zöld Sziget Kör XXV. Bejgli-túrájához. A rövid - 3 km-es - túrán, némi kóstolgatás keretében garantáltan elfogynak a mákos-diós csemegék. (2016.12.14.)

Tovább

Séták, kirándulások, bakancsos túrák - karácsonyra

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége jó szívvel ajánlja Müller Nándor varázslatos könyveit a karácsonyfa alá minden természetkedvelőnek. A nívós, ismert és elismert író jegyzi majd a hamarosan készülő Vértes-Gerencséről szóló, remélhetőleg sokak által támogatott könyvet is. (2016.12.04.)

Tovább

Épüljön kilátó a Getén!

A Csolnoki Természetjáró Kör és az Esztergomi Körzeti Televízió kezdeményezését, melynek célja, hogy „Épüljön kilátó a Getén!” és „az id. Bihari Antal nevét viselje!”, a KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetség Elnöksége is felkarolta. Horváthy Lóránt, a KEM SZÖSZ elnöke már megtette nyilatkozatát, hasonlóképpen Vadócz Lászlóhoz, a VULKÁN TSE elnökéhez. Emellett négy tatai tagszervezet is pozitív választ adott már a kezdeményezésre. (2016.11.30)

Tovább

Alkonyati túra a Fényes Tanösvényen

Az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ Alkonyati túrát szervez a Tatai Fényes Tanösvényen december 14-én, Márkus Ferenc természetvédelmi ökológus szakvezetésével. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. (2016.11.24)

Tovább

XVIII. Világ Gyalogló Nap és IVV túra Tatán

Október elsején rendezik a XVIII. Világ Gyalogló Napot és IVV túrát Tatán, Tata Város Önkormányzata, a KEM SZÖSZ Szabadidősport Szövetség, a Tatabányai VOLÁN SE és a TAC szabadidősport szakosztály szervezésében. (2016.09.15)

Tovább

21. IVV Táncsics-túra

2016. szeptember 24-én rendezi Ácsteszér Polgármesteri Hivatal és Művelődési Háza, valamint a KEM-i Természetjáró Szövetség a 21. Táncsics-túrát. (2016.09.03)

Tovább

XXI. Esztergom IVV túra

Az Esztergomi Meteor SE és a KEM SZÖSZ Természetbarát valamint Szabadidősport Szövetség XXI. alkalommal rendezi meg 2016.szeptember 10.-én szombaton az IVV (Nemzetközi Népsport Szövetség) gyalogos túráját. A nemzetközi túra része az Európai Sporthét Programnak és az Észak-Dunántúli Kupának! Nordic Walking alkalmazása is ajánlott! (2016.08.25)

Tovább

Új túravezetők a megyében

Ezúton is gratulálunk annak a 26 új túravezetőnek, akik sikeres bronz gyalogos túravezetői vizsgát tettek! (2016.07.19)

Tovább

70. Meteor Gyalogos Találkozó

Az esztergomi Meteor SE szervezi a 70. Országos Meteor Gyalogos Találkozót július 7.-10. között.  Számos érdekes, színvonalas program színesíti a találkozót. (2016.06.14)

Tovább

Túrázz vagy fuss együtt katonákkal!

Az immáron hagyománnyá vált civilt és katonát összekovácsoló Szent László Menet idén is elindul, június 24-25-én. A Meneten már öt táv közül választhat a túrázó: 71, 50, 30, 20 és 8 km. (2016.06.10)

Tovább

Szalézi Plusz Túra

A Szalézi+ (Szalézi Plusz) túra és zarándoklatokat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy alkalmat teremtsünk mindenki számára, aki egy kis pihenésre, túrára és lelki feltöltődésre vágyik. A programjainkat is ebben a szellemben választottuk ki, amely egyik ága - Szalézi Szent Ferenc zarándoklat/teljesítménytúra - június 10-én, pénteken 15 órakor indul a Vértes Agorájától, Tatabányáról, és találkozik a másik irányból érkezőkkel. A szombati 'teljesítménytúra' Vértestolnáról 6 és 9 óra között rajtol. (2016.06.06)

Tovább

« 2/26. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió