Kézilabda

Nem kapott BL-szabadkártyát a Grundfos

A Grundfos Tatabánya KC csapata nem kapott szabadkártyát a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A négyszeres magyar bajnok mellett 14 klub igényelt szabadkártyát annak érdekében, hogy az EHF Kupa helyett a legjobbakat felvonultató BL-ben indulhasson. (2017.06.24)

Tovább

Bronzérmes a Grundfos Tatabánya

A kupabronz után megszerezte a bajnoki bronzérmet is a Tatabánya. A Grundfos csapat kitett magáért, határozott, szép játékukkal egyértelművé tették, hogy megérdemelten vehették át a bronzérmet. Az ünneplés sem maradt el, a játékosokkal együtt örült mindenki, sportvezetők, támogatók, szurkolók. (2017.05.15.)

Tovább

Kiállítás a tatai kézilabda történetéről

2016. végén megépült a tatai Városi Sportcsarnok, mely elsődlegesen a kézilabda utánpótlás és felnőtt csapatok otthona. A városunkban élő gyerekeknek, fiataloknak, a jövő kézilabdásainak fontos, hogy tiszteljék elődeiket és megismerjék azok eredményeit. (2017.04.29)

Tovább

Becsülettel helytállt a Grundfos

Az EHF-kupa negyeddöntőjének első párharcán a berlini rókák (Füchse Berlin) rácáfoltak a nevükre, mert korántsem ravaszságuknak, hanem fegyelmezett, precíz játékuknak köszönhették ötgólos győzelmüket a Tatabánya elleni győri mérkőzésen. (2017.04.23)

Tovább

Kupa-bronzot ünnepelhetett a Grundfos-Tatabánya KC

Miután a Szeged ellen nem sikerült a döntőbe jutás (20:28), kiélezett meccsen győzte le a Grundfos Tatabánya KC a Csurgót a Magyar Kupa kisdöntőjében, így végül a kék-fehéreké lett a bronzérem. (2017.04.16)

Tovább

Grundfos KC: Lesz-e rókavadászat?

Az európai szövetség bécsi székházában kisorsolták az EHF-kupa negyeddöntőjének párosítását. A Grundfos-Tatabánya KC a tavaly előtti győztessel, a német Füchse Berlinnel (berlini rókák) csap össze a final fourba kerülésért. A Matics-csapat kezdi „hazai pályán”, a Győri Audi Arénában a párharcot, április 22-én 15 órakor. (2017.04.05)

Tovább

EHF-kupa -másodikként jutott tovább a Grundfos

A Grundfos Tatabánya KC 31-28-ra kikapott ugyan a német Magdeburg csapatától a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének utolsó fordulójában Győrben, de csoportmásodikként továbbjutott. (2017.04.01)

Tovább

Magyar Kupa: Négy között a Grundfos

A Tatabánya NB I. B keleti csoport éllovasának, a Fradinak az otthonában is nyerni tudott 24-19-re, ezzel pedig kivívta a jogot a Magyar Kupa debreceni négyes fináléjában történő részvételre. (2017.03.18)

Tovább

Tatabányai bravúr Dániában

A Grundfos Tatabánya csapata 29-26-ra győzött a dán KIF Kolding otthonában a férfi kézilabda EHF Kupa csoportkörének negyedik fordulójában, Horsensben. A Tatabánya csapatkapitánya, a válogatott jobbszélső Harsányi Gergely térdsérülés miatt ezúttal sem léphetett pályára. (2017.03.11)

Tovább

A Grundfos legyőzte a Koldingot!

A Grundfos Tatabánya 28–26-ra győzött Győrben a dán Kolding ellen a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörében. Ismerős arcok tűntek fel a vendégcsapatnál a győri Audi Arénában, hiszen a vezetőedző Carlos Ortega nem olyan rég még a Veszprémet irányította, Niko Mindegía és Antonio García Robledo a Szegedet erősítette, Kasper Hvidtet, Konsztantyin Igropulót vagy Bo Spellerberget pedig nem kell bemutatni a kézilabda-rajongóknak. (2017.03.05)

Tovább

Továbbra is veretlen a Grudfos

Gyöngyösről is győzelemmel tért haza a Matics-csapat, így tizenhárom forduló óta őrzik bajnoki veretlenségüket Vujovicsék. A 31-26-os győzelemmel záruló mérkőzés egy félórásra nyúlt bemelegítéssel kezdődött, mivel a játékvezetők egy baleset miatt késve érkeztek.Ráadásul a Tatabánya négy standard játékosát is nélkülözni volt kénytelen ezen a mérkőzésen. Mindezek tekintetében nem csoda hát, ha kicsit nehezen indult a játék a tatabányai fiúknál. (2017.02.11)

Tovább

Megnyerte első EHF-kupameccsét a Grundfos

A Grundfos Tatabánya KC kézilabda csapata Győrben, az Audi Arénában fogadta a kétszeres izraeli bajnok Maccabi Castro Tel-Aviv csapatát az EHF Kupa csoportkörének első fordulójában. Mintegy 1200 néző előtt, végig vezetve - bár egyszer-egyszer egyenlített, sőt beelőzött az ellenfél -, 27:24-re győzött csapatunk. (2017.02.08)

Tovább

« 2/42. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió