Autósport

Autósport – Hernádi az idén verhetetlen

A magyar gyorsasági autós ezúttal a horvát Cabarban győzött. A tatai Hernádi László ezzel a sikerrel FIA Challenge-sorozat összetett viadalában már 41 ponttal vezet a 2. helyezett bosnyák Miljevic előtt. (2008.07.16.)

Tovább

Autósport: Hernádi Belgrádot is meghódította

Belgrádban rendezték a Közép-Európa Zónabajnokság pályaverseny-sorozatának hatodik fordulóját. A versenyen elindult és győzött kategóriájában a tatai Hernádi László. (2008.07.08.)

Tovább

Autósport – Hernádi győzelme Roglán

 Zsinórban negyedszer győzött a szlovéniai Roglán a tatai Hernádi László. A gyorsasági hegyi autóversenyző az FIA Challenge Európa Kupa negyedik fordulójában két osztrák autóst utasított maga mögé a BMW-vel. (2008.06.26.)  

Tovább

Autósport: Hernádi újabb kihívása

 A tatai Hernádi László a CEZ-pályabajnokságban is győzött szlovéniai Cerkljében az első futamban. A másnapi futamon azonban hatalmas előnye közben közbeszólt a technika ördöge. (2008.06.03.)

Tovább

Autósport: Hernádi László újabb győzelme

A csehországi Prerovban is megnyerte a szlalom Közép-Európa Zónatrófea-futamot Hernádi László. Ezzel már 25 pont az előnye a 2. helyen álló cseh autós előtt. (2008.05.20.)

Tovább

Hernádi László újabb győzelme

 A macedóniai szezonnyitó futam után a horvátországi Split közeli hegyekben is győzni tudott Hernádi László a gyorsasági autósok FIA Challenge-sorozatában. Az idei második versenyen Hernádi ismét meggyőző fölénnyel hozta célba a BMW M3-as járgányt. A tatai versenyző csaknem húsz másodpercet vert üldözőire. A sikerrel Hernádi száz százalékos a sorozatban, amelynek összetett versenyében ismét az első helyen áll. (2008.05.13.)

Tovább

Autósport: Hernádi kettős győzelme

A macedóniai Vodno adott otthont a FIA Challenge-Európa Kupa és a Közép-Európa Zónatrófea hegyi gyorsasági autóversenynek. Hernádi László, aki mindkét megmérettetésben a címvédő, ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Mindkét viadalt simán nyerte. (2008.05.06.)

Tovább

Autósport: Hernádi újabb szlalomgyőzelme

 Az autós szlalomKözép-európai Bajnokság 2. fordulóját Bécs mellett rendezték meg. A tatai Hernádi László, csakúgy mint az első versenyen, az élen végzett. (2008.04.30.)  

Tovább

Autósport: Hernádi-főpróba, bombasiker

2007-ben két rangos trófeát nyert meg Hernádi László. A gyorsasági autóversenyző az FIA Challenge-Európa Kupasorozatban és a Közép-Európa Zónatrófeában is diadalmaskodott. Előbbi sorozatot harmadszor, utóbbit hetedszer nyerte meg. A tatai versenyző az idén is szeretné megismételni remek eredményeit. Miközben már készül a két hét múlva kezdődő megmérettetésekre (Horvátországban lesz a hegyi gyorsasági évadnyitója), egy érdekes viadalon is részt vett. (2008.04.01.)

Tovább

« 11/11. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió