Birkózás

Birkózás: Árvai aranya Egerben

 A Tatabányai SC. diákkorú birkózói Turák Pál és Szabó Róbert edzők vezetésével vettek részt a diák kötöttfogás birkózók 2008.évi legnagyobb megmérettetésén. (2008.12.07.)

Tovább

Birkózás: Tatabányaiak az élen

 Nemzetközi meghívásos versenyt rendezett megyeszékhelyünkön a KEM Sportszövetségek Szövetsége a Tatabányai SC-vel közösen. Három ország (magyar, szlovák, osztrák) 19 egyesület , 171 fiatal birkózója lépett szőnyegre a Dózsa György Általános Iskola sportcsarnokában. (2008.11.18.)

Tovább

Birkózás: Koller magyar bajnok

Szigetváron rendezték meg a 2008. évi ifjúsági kötöttfogású országos bajnokságot, amelyen kiválóan szerepeltek a Tatabányai SC fiataljai. Koller András (képünkön) aranyéremmel térhetett haza. (2008.10.31.)

Tovább

Birkózás: Balszerencsés sérülés

 Kazincbarcikán rendezték meg a serdülő szabadfogású csapatbajnoki döntőt, amelyen a tatabányai SC fiataljai az értékesnek mondható 8. helyen végeztek. (2008.10.22.)

Tovább

Birkózás: Dorogi sikerek Bécsben

Színvonalas szabadfogású birkózóversenyt rendeztek július első hétvégéjén Bécsben „World Sports Festival” elnevezéssel, amelyen a dorogiak kiválóan szerepeltek. (2008.07.24.).

Tovább

Birkózás: Fényes érmek Ausztriából

Az elmúlt hétvégén ismét két fronton képviselték a klubot Tatabányai SC birkózói. Míg a fiatalabbak az osztrák fõvárosban, Bécsben szerepeltek rendkívül eredményesen, Ungi Lajos az ifjúsági korcsoport válogató versenyén lépett szõnyegre Budapesten. (2008. 02. 05.)

Tovább

Búcsú Kiss Kálmántól (1940-2008)

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss Kálmántól, aki a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja, valamint a Komárom-Esztergom megyei Birkózószövetség elnöke volt, 2008. február 4.-én, 13.00 -tól az Esztergom-Kertvárosi temetőben vesznek végső búcsút.  

Tovább

Birkózás: Koller András magyar bajnok

Koller András, a TSC kiválósága magyar bajnoki címet szerzett a szigetvári a birkózók kötöttfogású serdülő országos bajnokságán. Képünkön a tatabányai fiú a dobogó tetején. (2007. 12. 14.)  

Tovább

Birkózás: Sikeres tatabányai hétvége

Újabb sikeres hétvégén van túl a tatabányai SC birkózó szakosztálya. Katona Géza és Turák Pál tanítványai két versenyen vettek részt (Kaposvár, Csepel), és mindkettőn kiváló eredményeket értek el. Úgyszintén a TSC serdülői, akik az ob döntőjébe jutottak.  (2007. 11. 15.)

Tovább

« 23/23. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió