Vízilabda: Itthon visszavágnak?

 
A férfi vízilabda OB I. B  1-9. helyezést eldöntő rájátszásának  6. fordulójában a Tatabányai Vízmű SE vereséget szenvedett Cegléden. (2011.04.18.)

A férfi vízilabda OB I. B  1-9. helyezést eldöntő rájátszásának  6. fordulójában a Tatabányai Vízmű SE vereséget szenvedett Cegléden. (2011.04.18.)

Restart-Cegléd – Tatabányai VSE

11-6 (1-2, 2-1, 7-1, 1-2)
Cegléd, 200 néző, vezette: Horváth Cs., Marjay.
Tatabányai Vízmű SE: Veilandics – Kiss Sz. 1, Csányi 1, Kővári, Gombos, dr. Vincze 1, Simon 2. Csere: Zantleitner 1, Csanádi, Csapó, Zácsik. Játékos-edző: Zantleitner Tamás.
Gól emberelőnyből: 5/4, illetve 11/2.

A hagyományokhoz híven, jól kezdtek a vízművesek. Remek védekezésüknek köszönhetően a második negyedben is csak döntetlen körüli volt az állás, és semmi nem utalt egy nyolcpercnyi vesszőfutásra. Ám ebben a periódusban a vendégek nem kevesebb, mint tíz ziccert, illetve kisebb-nagyobb lehetőséget puskáztak el. Hol a kapufán csattantak a lövéseik, hol apróbb-nagyobb hibák miatt maradt el a tatabányai gól. Nem így a házigazdáknál, akinek meg minden sikerült.
A TVSE-nek nagyon jól jött volna ez a győzelem, és az ötgólos vereség dacára elmondható, valóban nyerhető meccset bukott a tatabányai társaság. Egyre inkább kiütközik, hogy hiányoznak a vízműves gárdából az életképes, hadra fogható, agilis fiatalok. Ez, Cegléden döntőnek bizonyult, hiszen a vendégek a harmadik felvonásra elkészültek az erejükkel...

Zantleitner Tamás: – Elkerülhető vereséget szenvedtünk. A „visszavágás” Tatabányán lesz.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió