Jók a Vízmű II. pólósai

 
A férfi vízilabda OB II. újabb két fordulójában is győzött a Tatabányai VSE második számú gárdája, amely továbbra is az élen áll a bajnokságban. (2013.03.10.)

A férfi vízilabda OB II. újabb két fordulójában is győzött a Tatabányai VSE második számú gárdája, amely továbbra is az élen áll a bajnokságban. (2013.03.10.)


Pápai SEFT – Tatabányai VSE

9-17 (1-4, 1-4, 3-5, 4-4)

Szombathely, 100 néző, vezette: Marnitz.
TVSE: Boros – Csóka, Lázár 1, Lakos, Gebauer 3, Petrik 3, Garami 2. Csere: Dala 6, Bicskei 1, Varró, Pintér 1, Orosz, Bábics.
Az első mérkőzésen még tartalékolt is a 27 csapatot felvonultató OB II. egyetlen veretlen gárdája. A TVSE gyakorlatilag két játékrész alatt eldöntötte az összecsapás sorsát, a még nyeretlen pápaiakkal szemben. Dala 6 találattal járult hozzá a vízművesek sikeréhez. De a többiek is kitettek magukért.

 

Tatabányai Vízmű SE – Dunaújvárosi FVE

10-8 (4-2, 1-2, 2-3, 3-1)

Szombathely, 100 néző, vezette: Rubos.
A TVSE gólszerzői: Petrik 5, Gebauer 4, Lakos.

Eddig egyetlen csapatnak sikerült pontot rabolnia a vízművesek ellen, azok pedig épen a dunaújvárosi főiskolások voltak. Azaz, a csoport rangadójának számított ez a mérkőzés, amelyet jól kezdett és jól fejezett be a Tatabánya. A rangadón különösen Petrik és Gebauer volt elemében, hiszen ők ketten szerezték a vízműves gólok 90 százalékát, miközben a kapuban Borsos tett ki magáért. Az eddigi mérleg: 11 győzelem 1 döntetlen.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió