Vívás: Tatai éremeső Adonyban

 
Nyíradony adott otthont a 2010-2011-es olimpici vívó évad első állomásának. Az OMS-Iron Trade Tata VSE versenyzői a hagyományokhoz híven kimagaslóan szerepeltek. (2010.11.15.)  

Nyíradony adott otthont a 2010-2011-es olimpici vívó évad első állomásának. Az OMS-Iron Trade Tata VSE versenyzői a hagyományokhoz híven kimagaslóan szerepeltek. (2010.11.15.)

 

A legkisebbek mezőnyében Molnár Petra bronzérmet szerzett, aki hosszú ideig tartó sérüléséből tért vissza, és egyetlen győzelem választotta el dobogó legfelső fokától. A lányok közül Dinga Anna és Dinga Katalin is éppen hogy lemaradt a nyolcas döntőről, de így is előkelő helyen végeztek. Kovács Éva első olimpici viadalán vett részt, és több győzelemmel felkerült a direkt kieséses táblára, ahol kiválóan vívott. A legkisebb fiuknál Németh Benjámin a több mint 100 tagú mezőnyben az előkelő 20. helyen zárt.
   Az újoncok küzdelmeiben tartoltak az OMS vívói. A fiúknál Priegl Csongor 2., Esztergályos Patrik a 3. helyen végzett. Molnár Petra egy korosztállyal feljebb is bronzérmes lett. A fiuknál Kovács Lukács, Elekes Márton, Dobos Ferenc és Németh Benjámin is a legjobb 64 között fejezte be a versenyezést.
 Az utolsó napon a serdülők között Esztergályos Patrik az 5., míg Priegl Csongor 11. lett. A lányoknál Molnár Petra a 9. helyen végzett. A remek eredményeknek köszönhetően a tatai vívók az összesített éremtáblázat 2. helyén várják az olimpici sorozat fojtatást, ami Szolnokon lesz december közepén. A tataiak felkészítő edzői: Plásztán Attila és Partali Csaba.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió