Molnár Petra: két bronzérem

 
A vívószezon első Olimpici Grand Prix megmérettetését Derecskén rendezték. Szép megyei vívósikerek  születtek, hiszen Molnár Petra az OMS-Iron Trade Tata VSE versenyzője két bronzérmet is szerzett. (2011.10.31.)

A vívószezon első Olimpici Grand Prix megmérettetését Derecskén rendezték. Szép megyei vívósikerek  születtek, hiszen Molnár Petra az OMS-Iron Trade Tata VSE versenyzője két bronzérmet is szerzett. (2011.10.31.)

Esztergályos Patrik, Partali Csaba, Plásztán Attila és Molnár Petra

 Molnár Petra már az év első versenyén határozott és változatos vívásával felhívta magára a figyelmet. Ezen kívül kimagasló tecnikai tudásának köszönhetően a helyszínen rendezett országos edzőtovábbképzésen Nedeczky György mesteredző felkérte Petrát előadása anyagának bemutatására. A fiúknál Esztergályos Patrik technikás vívással átgázolt a száz fős mezőnyön és ezüstérmet szerzett. Örök tapolcai ellenfelével szemben maradt alul a döntőben szoros mérkőzésen két találattal. Beérett a sok munka Németh Benjámin számára is, aki életében először került nyolcas döntőbe Olimpicin, és rögtön ötödik lett. Priegl Csongor is szépen versenyzett, a kilencedik helyen végzett éppen csak lemaradva  a döntőről. Kiválóan szerepelt Dinga Kata és Dinga Anna is. Egyre komolyabban kell számolni velük is, mindketten a legjobb 16 között végeztek. A második napon Anna az első forduló után veretlenül elsőként került a főtáblára, mutatva ezzel is fejlődését. A korosztályukban 32 között végzett Kovács Éva, Kovács Lukács, Elekes Márton és Dobos Ferenc is. Első versenyén biztatóan szerepelt Lajtos Eszter, hiszen minden fordulóban sikerült győzelmeket szereznie. Jól szerepelt még a TSC vívója Gnám Tamara is. Neki ez volt az első Olimpici szereplése  és két korosztályban is pontszerző helyen végzett a 3 napos viadalon
 

A következő Olimpici Gand Prix Szolnokon kerül megrendezésre december elején, amelyet nagyon várnak a OMS-Iron Trade VSE  és a TSC legfiatalabb vívópalántái is,  hiszen a "kezdő" csoport tagjai életük első versenyén vesznek majd részt, a törpici korosztályban melyre szorgalmasan készülnek.

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió