Két ezüstérem az Olimpiciről

 
Szolnok adott otthont a Vívó Olimpici Grand Prix-sorozat második állomásának, amelyen Az OMS-Iron Trade Tata VSE ezúttal is sok fiatallal képviseltette magát. (2012.02.27.)
 Szolnok adott otthont a Vívó Olimpici Grand Prix-sorozat második állomásának, amelyen Az OMS-Iron Trade Tata VSE ezúttal is sok fiatallal képviseltette magát. (2012.02.27.)

 

   A lányok mezőnyében a gyermek korosztályban Molnár Petra már három éve minden versenyen bejut a nyolcas döntőbe, ezúttal is így volt, végül az 5. helyen végzett. Egy korosztállyal feljebb, a serdülő között is szerencsét próbált, és ott is remekelve ezüstérmet szerzett. Dinga Anna is előre lépett, már a legjobb 12-ben végzett, Dinga Kata is kiválóan küzdött, és mindkét korcsoportban a 17. lett.

   Kovács Éva, Lajtos Eszter és a Tatabányai SC párbajtőrözője, Gnám Tamara is helytállt, ők bár nem értek el helyezést, értékes győzelmeknek örülhettek. Ezek a gyerekek még nagyon fiatalok korcsoportjukhoz képest, de a jövőben már számolni kell velük.

   A fiúk mezőnyében Esztergályos Patrik nagyon kiegyensúlyozott vívással két korosztályban is ezüstérmet szerzett. Méltán voltak elégedettek teljesítményével Plásztán Attila és Partali Csaba edzők. Kovács Lukács eddigi legjobb eredményét érte el, hiszen 10. helyen végzett, egy karnyújtásnyira a nyolcas döntőtől.  Német Benjámin szintén jól vívott, és a nála idősebbek között a legjobb tizenhatban végzett, ráadásul első meccsén a ranglista vezetőjét győzte le.

 Priegl Csongor, Elekes Márton a legjobb 32, míg Major Milán a 64 között végzett. A legkisebbek között bemutatkozott Bödecs Pálma, Tantman Evelin, Argai Álmos, Farkasdi Krisztián, Bán Benedek, Nagy-Pál Áron és Molnár Levente, akik mindannyian bátran vívtak első versenyükön, és szép győzelmeket arattak.

Pécsváradi Andrea

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió