Zónaedzés Tatabányán

 
Szeptember 26-án (szombaton) Péntek Enikő második alkalommal tart zónaedzést Tatabányán, Dózsa György Általános Iskola sportcsarnokában. (2015.09.25.)

Szeretettel és kivételesen hatékony zsírégető-izomépítő edzéssel várják az érdeklődőket szeptember 26-án, szombaton a Dózsa György Általános Iskola sportcsarnokában. (Cím: 2800 Tatabánya Vadász u. 24.)

10 órakor nyitják a tornacsarnokot és 11:30-ig tart az edzés. Az első fél órában Zóna edzőruha és DVD vásárlási lehetőség. AKCIÓK, edzőruha turkáló.

Utána Zóna. Funkcionális erősítő és kardió intervall edzés várja az érdeklődőket, amely biztos eredményt hoz, ha a gyakorlatokat helyesen, teljes mozgástartományban, intenzíven csinálják. Péntek Enikő garantálja: szeretni fogják.

A PEAKGirls mindenkit megajándékoz egy PEAK Delicious Whey protein turmix mintával és sorsolásra felajánl egy doboz PEAK BCAA protein italport. Edzőruhát, edzőtáskát, DVD-t és kulacsot is sorsolni fognak.

Péntek Enikő kérése: matracot, törölközőt hozz magaddal! Nagy szeretettel és legújabb, leghatékonyabb szálkásító gyakorlataimmal várok minden érdeklődőt.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió