Sikerek ritmikus gimnasztikában

 
A napokban rendezték meg a Berczik Sára-emlékverseny regionális döntőjét Kaposvárott, ahol Komáromi VSE ritmikus gimnasztika csoportjának lányai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. (2015.04.07.)

A kisgyermek korcsoportban, a népes mezőnyben a 2006-ban születettek között arany minősítéssel Kocsi-Horváth Eliza 4., Hegyi Kincső 5., ezüstminősítéssel Kocsis Rita 9., Nagy Szonja 10. lett, bronzminősítéssel Végh Mercédesz 13. helyezést ért el. Szintén ebben a korcsoportban az egyéni csapatverseny bajnoka a KVSE lett.

A 2007-ben születettek versenyében Szemeti Csenge a 3. helyen végzett. Serdülő kategóriában aranyminősítéssel Benyó Lorina első lett, Tóth Borbála az 5., Szeidl Orsolya pedig a 8. helyet szerezte meg, míg a három lány alkotta csapat ezüstéremmel térhetett haza.

A középhaladó kategóriában a junioroknál és a felnőtteknél is a KVSE tornászai szerezték meg a bajnoki címet Hegyi Tamara és Lakatos Lili személyében. Horváth Zora 3. helyezettként jutott az országos döntőbe. A haladó, junior korosztályban Demissie Salomé első, Nemesnyik Anna pedig második lett. A sikeres komáromiak edzője: Kovács Ágnes és Tóth Andrea.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió